Eve Online > Dyskusje ogólne
AT8 czyli tatuś bedzie mordowal! :)
silvia:
--- Cytat: eX w Czerwiec 07, 2010, 00:13:55 ---Jak to było z tą historią i propozycją do agony ? Naprawdę wysadzili się w powietrze za 3 mld ? :D
--- Koniec cytatu ---
oj, wy nawet nie wiecie jaka to konspiracja byla :d
SokoleOko:
Lepiej uaktualnij profil, bo wczoraj na GN'ie już widziałem Cię w nowych barwach :angel:
silvia:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 07, 2010, 11:52:53 ---Lepiej uaktualnij profil, bo wczoraj na GN'ie już widziałem Cię w nowych barwach :angel:
--- Koniec cytatu ---
oh stfu :d
Doom:
Nie mogłem oglądać relacji live, ale sobie nadrobiłem dzisiaj, kilka setupów było tak żałosnych ze nawet kerbir mojego pokroju zastanawiał się co tamci goście chcieli osiągnąć i kto ich tam wpuścił blokując miejscem tym którzy by coś pokazali...
"caldari ssą w pvp.."
A tym czasem dwa najfajniejsze mecze IMO to właśnie prawie czysto caldaryjskie składy mielące przeciwników jeden facerape jaki 3 comandy i 3 bc zrobiły bandzie mataskich shipów i jeden z końcowych gdzie raveny ostro dały czadu
Julius Septimus:
Normalnie ssą, to niezwykłe środowisko walki jakie produkuje AT zadziałało w ten sposób. W normalnej walce doszły by do tego rewarpy i koniec końców matarzy nie stracili by niczego a caldari pewnie kilka shipów. Ten ich setup był sensowny, ale trafili shield/speed tankwym setupem na spammerów medium missle'i. Bez szans.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej