Śmietnisko > Flamewar
e-peen C0vena
Straszny:
@Sammani
hmm no w sumie to sie nie zawiodłem na Twoich postach - dokładnie taka reakcja była do przewidzenia , zamiast napisać na aliancowym żeby ludzie nie robili z siebie debili na forach to lepiej robić damage control i próbować odwrócic uwage od tego co memberzy robią.
znam sie, niejako zawodowo, na marketingu, reklamie, kreowaniu marki i podobnych pierdołach, przeczytaj mój pierwszy post, nikogo w nim nie obraziłem tylko wytknałem ewidentnie lamowatą próbą auto-promocji
kaleba:
--- Cytat: Scaryman w Maj 16, 2010, 17:47:46 ---@Sammani
hmm no w sumie to sie nie zawiodłem na Twoich postach - dokładnie taka reakcja była do przewidzenia , zamiast napisać na aliancowym żeby ludzie nie robili z siebie debili na forach to lepiej robić damage control i próbować odwrócic uwage od tego co memberzy robią.
znam sie, niejako zawodowo, na marketingu, reklamie, kreowaniu marki i podobnych pierdołach, przeczytaj mój pierwszy post, nikogo w nim nie obraziłem tylko wytknałem ewidentnie lamowatą próbą auto-promocji
--- Koniec cytatu ---
Widzis scary sprwa jest taka ze jest zakaz w c0ven postowania poza centrala. Tylko Xeo i Garon moga postować na kugu,caod czy innych forach.
A to że znajduja sie pizdy które po przykrywka anonimomowości internetu podnosza swoja wartość to przypuszczam że wszędzie tak jest. U was i u nas. Ale nie majac dowodów nie możesz mowić że to konretna osoba.
Tak samo jak ja moge powiedzieć ze wtedy co ktos sie podszyl pod venzona to na 100% członek bufu. Nie mam dowodu więc nie mówie.
A po drugie nie spinajmy sie bardzo ;). Wiem ze pogoda chujowa i wkurwienie duże ale chillout :coolsmiley:
Ezrael:
--- Cytat: Scaryman w Maj 15, 2010, 19:53:41 ---a co mnie obchodzi kto wygrał kolejna wojne, znaczy nawet trudno to nazwać wojną...
--- Koniec cytatu ---
tytexa nie stracilismy wiec ciezko to nazwac wojna...
...Sorry ale nie moge sie powstrzymac ::)
Ez.
Straszny:
--- Cytat: Ezrael w Maj 16, 2010, 20:16:26 ---tytexa nie stracilismy wiec ciezko to nazwac wojna...
...Sorry ale nie moge sie powstrzymac ::)
Ez.
--- Koniec cytatu ---
no widze ze nie możecie.. na kugu też macie ten sam problem :laugh:
Sheratos:
Odnosnie kazdego posta w tym topicu (moze poza pierwszym zeby nie bylo ze c0ven trolluje ) ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej