Eve Online > Wsparcie techniczne

Ile kilo zjada Eve na konto?

<< < (2/3) > >>

Okropniak:
Problemem nie jest rwanie pakietów a sam czas odpowiedzi. Nie mylcie pojęć szybkości odpowiedzi serwera (popularny ping) z możliwością ściągania tych 10GB.
Możecie moc ściągać i 200GB/sek a nie być w stanie zagrać na dowolnej strzelance - bo opóźnienie pomiędzy wysłaniem danych a odpowiedzią serwera będzie 1sek.
to tak gwoli wyjaśnienia - bo jakoś przyjęło się mówić "szybkość" łącza na coś co jest tylko i wyłącznie szerokością pasma.
Osobiście grałem w UT3 na łączu 128kb/sek i nie miałem najmniejszych problemów - bo ping latał koło 25ms - eve to też dotyczy.

silvia:
Wczoraj caly dzien siedzialem (od dt do 20?) przegladalem rozne stronki i fora podczas grania to bylo chyba 80mb.

sam jestem na takim laczu i mam 5gb limitu i mi spokojnie starcza, a racic duzo racilem (prawie 20 000 missile'ow zuzylem)

Kimin:
Okropniak, masz rację. W FPSy nie da się na tym grać(ping minimum 140), ale w EvE nie próbowałem jeszcze latać w dużym blobie, więc nie wiem jak Play może się spisywać podczas dużych bitew.

Xarthias:
Misje można na tym trzaskać bez problemu (chociaż zawsze lepiej tanka odpalić zanim się wleci na pocket :P ). Jakieś małe pvp też. Ale jak się tłoczniej robi, to potrafi nieźle przylagować.

silvia:
Jakie predkosci transferu wyciagacie? Bo ja mam jak na (poltora)megowce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej