Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - 21.04.2010

<< < (31/45) > >>

Wilk:
Ja tu widziałem plany dzielenia Eso (a nie Waszej przestrzeni), dlatego pytałem co na to aktualni posiadacze terenu ;)
I to miałem na myśli pisząc o szerszym obrazie - czy Sys-k skapitulowali i oddają teren czy mają jeszcze w planie walczyć. Bo możliwości mają, tylko z tajemniczych powodów spiąć się nie potrafią ani zorganizować z DOTkami i LR.

W każdym razie powodzenia, bo plany co do Eso fajne, i aż chce się wrócić do gry, by w tym uczestniczyć :)

MightyBaz:

--- Cytat: Wilk w Maj 07, 2010, 07:33:43 --- Bo możliwości mają, tylko z tajemniczych powodów spiąć się nie potrafią ani zorganizować z DOTkami i LR.
--- Koniec cytatu ---

Nikt nie lekcewazy syskow, bo wiemy, ze sa nieobliczalni.

--- Cytat: Wilk w Maj 07, 2010, 07:33:43 ---
W każdym razie powodzenia, bo plany co do Eso fajne, i aż chce się wrócić do gry, by w tym uczestniczyć :)

--- Koniec cytatu ---

to ruchy, ruchy...moze jakies miejsce sie znajdzie u nas.

Xeovar:
Niezależnie kto tutaj dzieli skóre na niedzwiedziu który jeszcze biega, w tym momencie mamy kilka mało używanych stacji jakby ktoś był zainteresowany :P

O innych pogadamy jak będzie o czym, bo do końca wojny daleka droga, a do tego idzie lato i ludzie zamiast w stateczki w kosmosie będą woleli patrzyć na porozbierane panienki :) Co może skończyć się szybką przegraną C0venu :D

Okropniak:
true - wróćmy do głównego wątku.
Jeśli macie jakieś infa które i tak zapewne szpiedzy podpie... usłyszeli to podzielcie się.
Niezależnie od wcześniejszych snasek/niesnasek większość PL życzy wam jak najlepiej - niestety jest też grupka takich co życzy wam nagłego zgonu żeby własne szeregi uzupełnić :D - life :)

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Okropniak w Maj 07, 2010, 08:12:13 ---true - wróćmy do głównego wątku.
Jeśli macie jakieś infa które i tak zapewne szpiedzy podpie... usłyszeli to podzielcie się.
Niezależnie od wcześniejszych snasek/niesnasek większość PL życzy wam jak najlepiej - niestety jest też grupka takich co życzy wam nagłego zgonu żeby własne szeregi uzupełnić :D - life :)

--- Koniec cytatu ---

np. to że ihub w A1 ubity ? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej