Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - 21.04.2010

<< < (23/45) > >>

Kitten:

--- Cytat: Yogos w Maj 05, 2010, 13:12:36 ---Shadow Kiten mi ostatnio osmalił strukturkę do 60%  tym swoim apokiem hrhrhrh  :diabeł: :D

--- Koniec cytatu ---
heh wiedziałem że komuś musiałem zajść za skóre że w 2 ostatnich bitwach byłem prawie odrazu primary  :2funny: no cóż zapasowe apoki kurzyły sie od czasu opuszczenia c0venu, już zaczynały rdzewieć więc niedziwne że tak szybko sie rozleciały  ;) 

mam nadzieje że odpuścicie troche i będziemy mogli sie jeszcze strzelać bo w tym tępie co ostatnio narzuciliście to syski sie rozpadną i niebędziecie mieli znów do czego strzelać w okolicy :2funny:

Sammani:

--- Cytat: Sotharr w Maj 05, 2010, 11:50:20 ---Wtedy nie byłoby żadnej satysfakcji, bo byście przegrywali. ^^

--- Koniec cytatu ---

Wiekszosc z was naprawde nie rozumie o co nam chodzi. Jasne, ze fajnie jest wygrywac, ale z strzelania do kaczek nikt nie wyciaga nauki. W naszej flocie znalazlem pare "dziwnych" statkow wczoraj i nikt nie zwraca na to uwagi. Jest teraz u nas czas swietowania. Jakbyscie zebrali sie wkoncu w garsc i zaczeli stawiac odpowiedni opor, przeszli do ofensywy, chwycili inicjatywe to nawet pomimo strat i czerwonych belek na kb wiedzialbym, ze skill pilotow sie rozwija. Po to przez miech dzien w dzien wskakiwalismy na wasza kampe w a1. Dalej by to trwalo w najlepsze i piloci obu ally czerpaliby nauke z walk (mimo, ze szliscie po najmniejszej linii oporu blobingu i przykrywania nas ecmami, nie poprawiajac organizacji, fitow). Chcoiaz zaczynalo to byc juz nudne to casual playerzy z coven, ktorzy nie musieli podrozowac do atlasa po kille byli w zywiole. Natomiast niestety podniesliscie konfrontacje do sov wars, sciagneliscie primaryDOT, ktore zatloczone w jednej konstelacji w syfnym regionie bez swoich high endow zaczelo sie slinic na nasze assetsy. Wykonalismy pre-emptive atak i jedziemy na booscie morale jakiego to ally nie widzialo od dawna. Wczoraj ponad 1/4 wszystkich charow stain wagonu byla w flocie. Musielismy na nasze 2 alliance zalozyc druga flote bo sie ludzie nie miescili, blisko 100 capsli i mimo obecnosci mitycznej floty capitali primaryDOT, carrierow i supercarrierow sysk oraz intela o flocie dreadow LR w f9sx w stain nie zengagowaliscie capslami.
btw. co do stacji to wiem, ze bede brzmial jak spin master, ale serio i dont care. Wkurzyl mnie zjebany sov i ccp odbierajace nam wisienke z tortu jakim byly bitki przez pare ostatnich dni, ale i tak kto zna sie na nowym sovie ten wie, ze stacja bylaby wasza spowortem tej samej nocy.

Deaell Portt:

--- Cytat: Kitten w Maj 05, 2010, 13:29:44 ---heh wiedziałem że komuś musiałem zajść za skóre że w 2 ostatnich bitwach byłem prawie odrazu primary  :2funny: no cóż zapasowe apoki kurzyły sie od czasu opuszczenia c0venu, już zaczynały rdzewieć więc niedziwne że tak szybko sie rozleciały  ;) 

mam nadzieje że odpuścicie troche i będziemy mogli sie jeszcze strzelać bo w tym tępie co ostatnio narzuciliście to syski sie rozpadną i niebędziecie mieli znów do czego strzelać w okolicy :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Na to juz za pozno. Nie atakowalismy waszego sova chociaz moglismy juz ponad 2-3 tygodnie temu, kiedy mieliscie powazne doly w ally po stracie HHQ, Jaud, posow z h-endami w Stain/PB i po ogloszeniu przez Liama, ze z powodow zdrowotnych opuszcza EVE. Wiekszosc waszego dowodztwa nie logowala sie, praktycznie nie mieliscie Fc i woli walki. No i proba negocjacji pokoju wybitnie pokazaly w jak zlej kondycji jestescie. Malo tego LR sie na was wypielo i zalatwilo + dla siebie. Gdybysmy w tamtym czasie zaatakowali waszego sova zamiast roamowac i codzienych skirmishow o 20 pl na bramie qooh-> A1 posypalibyscie sie jak domek z kart. Okresliliscie jednak swoj los sprowadzajac Primary. i obiecujac im tereny po nas. Praktycznie to wy wymusiliscie na nas sov war, ktorym nie bylismy zainteresowani.

MightyBaz:
panowie, zaczynacie gadac sami ze soba  :2funny: jakos nie widze zainteresowania poza członkami c0venu :coolsmiley: i oczywiscie samy mistyqiem  :2funny:

Julius Septimus:
@Sammani - przejrzałem nasze lossy z ostatnich kilku dni (te od cruisa w górę - cięzko źle zfitowac cepa :P )  i nie znalazłem chyba żadnego lol-fita, więc źle nie jest :P (inna sprawa, że dawno nie było żadnej porządnej wtopy która by większy procent statków pokazała).

@Kitten - teraz to chyba musicie jakiś kolejny alliance ściągnąć do pomocy, bo wygląda to dla Was naprawdę nieciekawie. chyba trzeba nawet wierzyć w to co piszecie na Kugu, że nie nadążacie z produkcją i kupowaniem statków oraz fitów do nich, bo za szybko je tracicie :o
ponadto nasze liczby, w przeciwieństwie do Waszych znacząco rosną - KB Sys-K z wczoraj pokazuje 160 statków C0venu, a KB LR nawet 199 (choć tu pewnie spora część to te same osoby po 2-3 razy na skutek zmiany statków w toku walk). Trzymam za Was kciuki, bo przez ostatnie dwa tygodnie nie miałem czasu ani mozliwosci grać i wrócę do gry najwczśniej za tydzień - nie rozpadnijcie się proszę do tego czasu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej