Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - 21.04.2010
Butuhuru:
Rzadko ostatnio gram w eve z braku czasu ale wczoraj znalazlem czas na gre po ponad miesiacu przerwy i doznalem lekkiego szoku bo to bylo jak strzelanie do kaczek. Chcialem jednoczesnie podziekowac wszystkim target callerom strony przeciwnej (choc pewnie tego nie przeczytaja) za to ze wybierali cele alfabetycznie od Z a nie od A jak zazwyczaj sie dzieje. )
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Butuhuru w Maj 05, 2010, 11:14:54 ---Chcialem jednoczesnie podziekowac wszystkim target callerom strony przeciwnej (choc pewnie tego nie przeczytaja) za to ze wybierali cele alfabetycznie od Z a nie od A jak zazwyczaj sie dzieje. )
--- Koniec cytatu ---
A mnie targetuja zawsze, czy od A czy od Z a przeciez nie jestem ani FC ani nie latam commandem tylko zwykla pestka, nie wiem, o co chodzi.
Generalnie szok, strzelanie do kaczek to dobre okreslenie, przez ostatnie 3 dni nabilem jakos ok 200 killi, a przeciez nie staram sie jakos szczegolnie. Wczoraj rano np wlaczylem evke na 15 minut zobaczyc co sie dzieje przed wyjsciem z domu, i najpierw Nighthawk na bramie zaraz potem Onyx, ale przeciez mialem myc zeby i wyjsc, wracam z lazienki wylaczyc komputer - Nidhoggur stacklowany 1j obok na anomalii, szybka akcja bydgoskiej policji i oczywiscie spadl (oczywiscie lolfit) oczywiscie sie dotelepalem domkiem dokleic, i siup na posa zeby w koncu wylogowac, bo juz sie szykowala nastepna akcja, i znowu bym wsiakl. Tak wyglada teraz dzien powszedni w C0venie, i bardzo sie ta wojna wszystkim podoba, chociaz wiecej statysfakcji by bylo gdyby przeciwnicy zaczeli normalnie fitowac statki, uzywac jakiejs strategii itd.
Sotharr:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 05, 2010, 11:28:06 ---A mnie targetuja zawsze, czy od A czy od Z a przeciez nie jestem ani FC ani nie latam commandem tylko zwykla pestka, nie wiem, o co chodzi.
--- Koniec cytatu ---
Smackujesz na localu.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 05, 2010, 11:28:06 ---(...) chociaz wiecej statysfakcji by bylo gdyby przeciwnicy zaczeli normalnie fitowac statki, uzywac jakiejs strategii itd.
--- Koniec cytatu ---
Wtedy nie byłoby żadnej satysfakcji, bo byście przegrywali. ^^
devilsbirth:
--- Cytat: Sotharr w Maj 05, 2010, 11:50:20 ---Wtedy nie byłoby żadnej satysfakcji, bo byście przegrywali. ^^
--- Koniec cytatu ---
Czyli to wszystko tylko ściema, przygotowanie gruntu pod silne uderzenie które zniszczy nam moralei spowoduje rozwiązanie aliansów zgodnie z zasadą im wyżej wejdziesz tym silniej walniesz o glebę spadając? ^^
Butuhuru:
Chcialem zauwazyc ze akurat Radio Maryjne BSy sa jednymi z najlepiej origowanych i wyposazonych w syskowej flocie. Na pewno ruszaja do walki z Bogurodzica na ustach :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej