Śmietnisko > Flamewar

jak grać (to niesamowite mogę zmieniać tematy!)

<< < (4/9) > >>

Straszny:

--- Cytat: Keeno Smythe w Kwiecień 09, 2010, 14:57:41 ---Ho ho ho, bardzo się cieszę, że dostarczam Ci rozrywki. Specjalnie dla Twojego "forum warrior ego":
1. Nic nie pisałem o żadnej stacji ? (l2r)
2. Stwierdzenie odnośnie M-O jest jak najbardziej prawdą, a nie wróżeniem z fusów (sam brałem w tym udział po stronie BoB-a czego do dziś bardzo żałuję ;))
3. Jakoby Twoje ośmieszanie czy Tri czy mojej osoby (cokolwiek zamierzałeś) na wiele się zda bo mam to w d** co myślisz.
4. Swoje zdanie o BUFU też mam, ale nie okazuję tego w każdym lepszym poście napisanym przez membersa BUFU (tutaj można też rozważyć Twoje zdanie o pecie...  :coolsmiley:).

Powodzenia na przyszłość! :)

--- Koniec cytatu ---

bahaha aż tak głebokie kompleksy poruszyłem? "Mam w d... co myslisz" ale omg przeciez musze odpowiedziec bo czepił sie mojego pięknego komputerowego sojuszu .

Ja tam nie mam w d.. niczyjej opinii, czytam sobie forum eve i jak zauważyłem coś głupiego to sie z tego zaśmiałem - nabijanie sie z ofensywy na północy przez jeden z najbardziej nieskutecznych w tych ofensywach sojusz jest dokładnie tym co mnie bawi  :laugh:

edit
serio znowu przyliczają disband?  :) w swiecie EVE wszyscy chyba czekali "kiedy" a nie czy. Ale to pewnie nie ostatni.

Luisa:

--- Cytat: Scaryman w Kwiecień 09, 2010, 19:06:18 ---bahaha aż tak głebokie kompleksy poruszyłem? "Mam w d... co myslisz" ale omg przeciez musze odpowiedziec bo czepił sie mojego pięknego komputerowego sojuszu .

Ja tam nie mam w d.. niczyjej opinii, czytam sobie forum eve i jak zauważyłem coś głupiego to sie z tego zaśmiałem - nabijanie sie z ofensywy na północy przez jeden z najbardziej nieskutecznych w tych ofensywach sojusz jest dokładnie tym co mnie bawi  :laugh:

edit
serio znowu przyliczają disband?  :) w swiecie EVE wszyscy chyba czekali "kiedy" a nie czy. Ale to pewnie nie ostatni.

--- Koniec cytatu ---
Ohhh tak połechtałeś moje komputerowe ego... oh oh... głupota ludzka nie zna granic :) A to, że mam Twoją opinię gdzieś... no cóż ja to forum też czytam i to dość często w tym Twoje posty również. To jest jednym z powodów dlaczego napisałem tak a nie inaczej. Przeceniasz się kolego ;)

A co do disbandu... nie przejmuj się, prędzej czy później przyjdzie i czas na was  o7

Rabbitofdoom:
Dzisiejsza bitwa odwolana z powodu braku zaladowanego grida przy 400 osobach na localu. CCP won the day. System powinien byc w reinfoce.

Sammani:
Moglbys wkoncu przestac plakac?

widze, ze atlasowi idzie niezle: http://img684.imageshack.us/i/wrecks.jpg/
btw. W czasie ataku na geminate jak tak konczyli rzr i wi to byla oznaka pro pvperstwa atlasu.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwiecień 09, 2010, 21:31:53 ---Dzisiejsza bitwa odwolana z powodu braku zaladowanego grida przy 400 osobach na localu. CCP won the day. System powinien byc w reinfoce.

--- Koniec cytatu ---
No podobno system byl zgloszony wczesniej administracji, wiec go wzmocnili... I sie wzmocniony posypal przy 400 osobach na lokalu  :uglystupid2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej