Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

GC, COW, Atlas & co. na polnocy

<< < (19/38) > >>

Goomich:

--- Cytat: kaleba w Maj 18, 2010, 14:06:39 ---Sov war ssie teraz i najlepiej się trzymać od niego z daleka o7

--- Koniec cytatu ---

Po czym Medal wrócił do pisania kolejnego ogłoszenia o wychodzącej z RF stacji/hubie/POSie/TCU/innej*. :D

*/Niepotrzebne skr... a kogo ja oszukuję, i tak nic się nie skreśli.

JimmyBrownie:
Bufu nie było częścią BoB'a - o ile dobrze pamiętam, mieli Stację w Period i sobie tam mieszkali, jako część GBC.

Dobra decyzja o ewakuacji z północy. Taki Sov war, gdzie w systemie jest 1000 osób, nie ma w Dominion racji bytu. Zresztą w następnym patchu też nie będą takie walki przyjemne - o ile ccp uda się umożliwić walki np. 300 vs 300, to któraś ze stron i tak wprowadzi do systemu kolejne 300 osób i będzie kicha :P.

Thuia:
Prawda jest taka ze Atlas od poczatku byl najaktywniejszy i dlatego przegral kilka duzych bitew i poniosl najwiekszestraty... H-W to tylko dokladka sliczna ale dokladka ;)

Wczesniej byly bitwy w Pure Blind gdzie tez dostali ladnie conajmniej 2 razy... dopiero potem zlecialo sie AAA i IT w wiekszej ilosci...

No ale jak sie wycofaja to bedzie fajniej - AAA i IT mocniej oberwa... wiec moze i AAA sie wycofa a wtedy to juz bedzie bajka ;)

Val Heru:
ciekawe czasy ida, na poczatku bylem pewien ze SC jednak zaora eso tak dla zasady ale teraz nie jestem juz taki przekonany, nie wiadomo w jakim charakterze skonczy SC po polnocnej krucjacie, jesli sie podzieli to moze NC sie znowu wybierze na poludnie

Straszny:

--- Cytat: Val Heru w Maj 18, 2010, 16:52:33 ---ciekawe czasy ida, na poczatku bylem pewien ze SC jednak zaora eso tak dla zasady ale teraz nie jestem juz taki przekonany, nie wiadomo w jakim charakterze skonczy SC po polnocnej krucjacie, jesli sie podzieli to moze NC sie znowu wybierze na poludnie

--- Koniec cytatu ---

wydaje mi się że NC było na południu tylko i wyłącznie ze względu na niesamowitą okazję na pobicie bobitów po tym chorym rozwiązaniu sojuszu.  Północ to jednak jest stowarzyszenie mniej lub bardziej ambitnych kerbirów do którego podczepiają sie wszelkie możliwe byty, masa planktonu oczekujące od gry zdecydowanie spokojniejszego stylu niż to czego szukają sojusze południa. Za swój teren i swoje posy bedą chetnie umierać, ale max 1/3 z nich poleci na południe bić się w domu takiego IT, AAA czy Atlasa. Albo i mniej niż 1/3.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej