Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

GC, COW, Atlas & co. na polnocy

<< < (37/38) > >>

Nitefish:
Keeno Smythe - no wiesz, ja się wcale nie dziwię, że Atlas dostaje łomot od PL skoro uparcie tak samo idą na rzeź za każdym razem. Nawet mnie to ciekawi bo nie ma efektu nauczki mimo, że wiadomo jak walczy PL i co ma.
I dokładnie jak  Mona obawiam się, że znerfią zealota przez te głupie wtopy. Wtedy bym się wkurzył.

Luisa:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 11, 2010, 14:30:11 ---Keeno Smythe - no wiesz, ja się wcale nie dziwię, że Atlas dostaje łomot od PL skoro uparcie tak samo idą na rzeź za każdym razem. Nawet mnie to ciekawi bo nie ma efektu nauczki mimo, że wiadomo jak walczy PL i co ma.
I dokładnie jak  Mona obawiam się, że znerfią zealota przez te głupie wtopy. Wtedy bym się wkurzył.

--- Koniec cytatu ---
Żeby nie było to nie sam Atlas, ale też AAA i InitDOT.

Ta armia RR Dominixów miała być chyba jakąś nową taktyką, ale jak widać niezbyt się udało. Popatrzcie sobie na kill-e. Zealoty wcale nie są głównym źródłem dps-u tylko bombery. Przyznaję, że musiało to prześmiesznie wyglądać ;)

Nitefish:
Widać intel nie działa albo został zlekceważony.

Yogos:
Te kartofle może by i zadziałały na same hace ale w rr setupie sami poszli na rzeź bo sie ustawili pod bomby.

Osobiście się dziwie Atlasowi -A- i Init, mając przewage 3:1 w gangach powyżej 50 osób mogą spokojnie wziąść statki tej samej klasy zrobione na lr dps i wymieść grid samym dpsem. A o ile się orientuje tu gra szła o ostatni timer systemu więc w dodatku wiedzieli że będzie bitka i mogli wsadzić tam ludzi wcześniej.
Hace na armorze i low sygnaturce są paskudnie skuteczne, ale bez przesady.

Sammani:
Przy tych ilosciach i przewadze co tam wedlug rapowrtow byla to flota drakow zamiotlaby te zealoty. Jednak calosc wydaje sie ciagiem faili. Paper tigers are dying.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej