Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT vs North
cascador:
--- Cytat: Frankie w Kwiecień 02, 2010, 14:22:55 ---bla bla bla
--- Koniec cytatu ---
A gdzie mowilismy o MSach? Pisalem o jednej Wyvernie, ktora padla. No ale jak sie nie ma co pisac to sie pisze pierdoly i zaczyna flejm. Byles w X-7 w przeciagu ostatnich paru dni? Nie? To cicho byc.
A jesli chodzi o "wlasny kb". Mowisz o aliansowym czy korpowym? Vanguard., a tymbardziej nasz korp nie jest wielkim uczestnikiem walk o polnoc zeby mogl przedstawic calosc prowadzonych operacji, no ale, jak juz wczesniej napisalem, fajnie pieprzyc o niczym niz wniesc cos wartosciowego... Dla mnie EOT.
Frankie:
--- Cytat: Cascador w Kwiecień 02, 2010, 21:52:29 ---A gdzie mowilismy o MSach? Pisalem o jednej Wyvernie, ktora padla. No ale jak sie nie ma co pisac to sie pisze pierdoly i zaczyna flejm. Byles w X-7 w przeciagu ostatnich paru dni? Nie? To cicho byc.
A jesli chodzi o "wlasny kb". Mowisz o aliansowym czy korpowym? Vanguard., a tymbardziej nasz korp nie jest wielkim uczestnikiem walk o polnoc zeby mogl przedstawic calosc prowadzonych operacji, no ale, jak juz wczesniej napisalem, fajnie pieprzyc o niczym niz wniesc cos wartosciowego... Dla mnie EOT.
--- Koniec cytatu ---
Pierwotny link był do kb ogólnego a nie bitwy gdzie jak byk widniały 4 kille msów więc patrz co wklejasz. Oczywiscie ze w X-7 byłem jakbyś wykazał choć troche inicjatywy i spojrzał na mape to byś pewnie zobaczył ze najbliższa enermy stacją dla NC od X-7 jest własnie naszą stacją więc jesteśmy częstymi gośćmi tam.
P.S. Cicho być to możesz Ty jeśli ci coś nie pasuje. Jeszcze nie słyszałem żeby centrala była wewnętrznym forum vanguarda i żebyście wy tu mówili kto może sie wypowiadać a kto nie.
Khobba:
[gmod]Obaj panowie powyżej, trzymajcie dyskusję na jakimś poziomie. Mizianie się e-peenami i czułe słówka załatwcie na priv lub umówcie się na gorącą czekoladę w jakimś modnym miejscu.[/gmod]
Wei Lun:
Przy okazji powstają fajne propagandówki:
Prop IT
Prop NC
SokoleOko:
Zdecydowana wygrana NC tutaj O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej