Eve Online > Dyskusje ogólne
Zarobki doświadczonych graczy
Evil_Genius:
No ja uwielbiam masowe akcje pvp czyli total war. Da sie na tym wyżyc + misje?
Podchmielony:
270M to raptem 100-200 BS na paskach zależnie od czasu poświęconego max tydzień i masz na plexa Zarabiać w grze spokojnie można na wszystkim Handel/Produkcja/Invencja/reakcje/plexy/raty/misje/salvagowanie(czy jakoś tak) i wiele wiele innych szczerze przyznam ze z kasa niema wielkiego problemu wystarczy poświęcić czemuś chwilkę i masz już na plexa i zapewnione zabezpieczenie na utratę kilku statków w PVP Od czasu do czasu możesz też jakiś ciekawy loot zebrać
Evil_Genius:
Czyli wy wydajecie 3-4 miesiące kase na abonament a potem olewacie?
Kara Mon:
A to zalezy jak kto gra i tak jak Sokole wspomnial sa lepsze sposoby wydawania kasy i te 50 zlotych na miesiac nie jest problemem.
Prawda jest ze po 3miesiacach gry da sie zarobic tyle ze mozna gre juz oplacac plexami, tylko ze po tych 3 miesiacach to wydatek na plexa zeruje stan portwela i farmic trzeba od nowa na nastepny miesiac. Ja na przyklad od pol roku nie wydalem zlotowki na Eve i place plexami ale dla mnie plex to 3 godziny strzelania do ratow i 3 dni kontraktu (i zostaje jeszcze jakies 100m z takiej wyprawy) , wszystko zalezy co gdzie i jak sie robi.
Evil_Genius:
Dochodzę do wniosku, że najlepiej zaczynać grę mając "potężnych przyjaciół" :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej