Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Raporty z walk

<< < (9/20) > >>

Sammani:
18 minut po agro i 6 minut po log offie zostalem ubity. bug jak nic  >:( A moj hero rook przetrwal cala bitke zajammowal falcony rumunom i swoje nastrzelal  :( Jakbysmy mieli gang hacy lr + logi lub jak se drakow + logi to bysmy jeszcze bardziej zmasakrowali rumunow i pewno utrzymali pole, ale kto mogl wiedziec i lecac do petow syskow potrzebowalismy czegos szybkiego by dorwac ich kampe, ktora niestety schowala sie przed o polowe mniejszym gangiem ;(

Sammani:
Sorry za double post, ale czas na Battleraport z wczorajszej bitki z syskami w systemie 0suf.

30 c0ven stalo w g-m po bitwie z LR(hace, bcki lr), okolo 40 systematic chaos (hace i bcki lr) blokowalo nam droge powrotna do JB. Stopniowo lokal w 0suf rosl, az systematic chaos posiadali ponad 60 graczy w systemie. Coven wskoczyl, systematic chaos wyskoczyl.
Koniec BattleRaportu.
GF i cya next time  >:D

Basergore Kragdob:
Hmmm naprawde?? mi się wydawało że kolejność byłą odwrota..
Tzn syski wyskoczyły po czym wskoczył c0ven...
ale co ja tam wiem..

Sammani:

--- Cytat: Basergore Kragdob w Marzec 18, 2010, 12:42:45 ---Hmmm naprawde?? mi się wydawało że kolejność byłą odwrota..
Tzn syski wyskoczyły po czym wskoczył c0ven...
ale co ja tam wiem..

--- Koniec cytatu ---

ja was na localu widzialem jak wskakiwalismy, szybko sie ewakuowaliscie z systemu wiec moglo ci umknac  ;).

Sotharr:
Długo czekaliśmy, aż c0ven zdecyduje się wskoczyć. W końcu nam się znudziło i postanowiliśmy wracać do domu. Przecież pleksy w Eso nie zrobią się same. :P
Szpieg c0venu przekazał im, że na naszym vencie padł rozkaz do odwrotu, więc wskoczyli wkrótce po tym, jak się zwinęliśmy, i z miejsca odtrąbili zwycięstwo. O0 ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej