Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Raporty z walk

<< < (7/20) > >>

shaitis:
Cisze sie ze dobrze sie bawicie, ciesze sie ze SYS-K sobie radzi samo.

Ashura:

--- Cytat: shaitis w Marzec 06, 2010, 14:38:12 ---...ciesze sie ze SYS-K sobie radzi samo.

--- Koniec cytatu ---

Not anymore...

Skeer:

--- Cytat: shaitis w Marzec 06, 2010, 14:38:12 ---Cisze sie ze dobrze sie bawicie, ciesze sie ze SYS-K sobie radzi samo.

--- Koniec cytatu ---

:)

local 550 w HHQ, 100 SE/C0ven przeciw 450 Sysk/LR/ATLAS. Bitki chyba nie będzie.

MightyBaz:
Dzisiaj walki trwają od 10 rano aż do późna w nocy. Do dt system HHQ byl kampiony przez syskow z każdej strony. Przebiliśmy sie prawie bez strat do systemu tuz po dt. Jammer można było klepać jakoś po 14 eve time. Po chwili, gdy Atlas+ wpadł do systemu local wzrósł do 550 i straciliśmy przewagę taktyczną. Mogliśmy walczyć 1:3, ale 1:5 plus duża ilość capsów zmusiła nas do odwrotu do naszych posow. Trzy razy bylem primery i udawało mi się uciec. Do posa wróciłem na 12% struktury, gdzie można było wykorzystać carriera do refitu. [jako ostatni repowalem hulla - na kb widać ze nie zdążyłem przed jumpem capsow zamienić hull rep na mwd]

W międzyczasie carriery + support Syskow uderzył na jeden z POSow SE, gunerzy rozwalili trochę żelastwa, zas nasze snipery wpadały często na spota, eliminując po kilka bsow za każdym podejściem. Spod gejta ruszał wtedy support syskow i próbował nas łapać w banki. Balansowaliśmy na granicy ryzyka, do ostatniej chwili próbując zdjąć następnego rumuna albo syska... Parę bsow nie dało rady uciec z baniek na mwd i kilku pilotów chwilowo zostało wyeliminowanych. Potem na granicy shielda próbowaliśmy rozwalać carriery. Padłem pod posem, zemścił się brak mwd.

Bricki wykorzystując nasze zaangażowanie w HHQ uderzyły tam, gdzie stoją nasze posy w innym systemie. Ekspedycja karna dała im bęcki i od razu się rozpierzchli.

Cdn...

Aha, do c0venu dołączył nowy corp...zgadnijcie, który? ^^

Basergore Kragdob:
[gmod=Voult]Tutaj byl usuniety post, nie psuje.[/gmod]

Stanowczo za mało pokory!!! Uklęknij przed wszechwładnym Królem Lemmingów!!!!

A tak poważnie to mógłbyś to troche rozwinąć tak żeby wyszedł zgrabny raporcik??

Skąd wskakiwaliście, jak szarpaliście bo na bitwe mi to nie wygląda. Troche male straty przy w miare sporych siłach! Skoro Liam w Nidhoggurze to podejrzewam że jakieś naprawy POS'a

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej