Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (5/91) > >>

Dagund:

--- Cytat: kaleba w Marzec 02, 2010, 10:22:40 ---Natomiast dostaliśmy opierdol  bo uzywamy za duzy dps na syskach

--- Koniec cytatu ---
LOL, czyli co? max fregaty?

MightyBaz:

--- Cytat: Dagund w Marzec 02, 2010, 10:27:21 ---LOL, czyli co? max fregaty?

--- Koniec cytatu ---

chyba niektorym sie za duzo wydaje, lol

Rabbitofdoom:
To bylo do przewidzenia ze nawet mimo zdrady c0venu raczej nie popra. C0ven to maly sojusz jedno narodowy z jednej strefy czasowej w dodatku posiadajacy wyjatkowo duzo terenu w stosunku do ilosci membersow. Co z tego ze sa dobrzy w pvp i maja wysoka partycypacje skoro dzisiaj w sov warfare licza sie liczby (dzisiaj juz nawet "pety" potrafia na roam leciec wieksza flota niz coven byl w stanie na cta wystawic) i zdolnosc do dzialania w wielu strefach czasowych. Syski z ich spora iloscia us time membersow sa bardzo istotne dla SC ktorego sojusze sa w duzym stopniu w EU TZ.

Butuhuru:
Ja myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Dokladnie nie wiem kto ale jakis wazniak chyba z Atlasa strasznie sie zezloscil jak z tytka walnelismy syskom carriera ktory bawil sie w undock game. Ten wazniak, (zapomnialem nicka) stwierdzil ze uzywanie supercapsow oznacza ze C0ven rozpoczol full scale war a nie tylko roamy. Co bysmy nie zrobili to i tak jakis paragraf na nas sie znajdzie jesli taka bedzie wola polityczna duzych sojuszy. Ja jednak mysle ze czynimy slusznie bo to co robimy to w imie pewnych zasad np takich ze sojusznikow sie nie zdradza. Tak naprawde to wielu z C0ven lubi syskow bo sa tam tez fajni ludzie, natomiast mamy dosc Liama i jego gierek. Gdyby pozwolic Liamowi prowadzic ta dyplomacje pod szyldem StainWagonu jak to czynil to de facto stalibysmy sie petem IT. Ja sadze ze teraz jak Liam przegrupuje swoje niezliczone legiony to uderzy w posy. Mozliwe ze my wtedy zrobimy to samo z jego posami. Wtedy wpadnie caly Southern Block z atlasem na czele i nas zaora. Poniesiemy straszliwa kleske i wykopani zostaniemy do Stain a Liam oglosi wielkie zwyciestwo a w swiat pojdzie informacja jak to Sysk pokonalo Coven i SE. Ciekawi mnie tylko jak czesto w ciagu najblizszego roku Liam bedzie wzywal wielkie sojusze na pomoc?

MightyBaz:

--- Cytat: Butuhuru w Marzec 02, 2010, 11:07:13 ---Ja myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Dokladnie nie wiem kto ale jakis wazniak chyba z Atlasa strasznie sie zezloscil jak z tytka walnelismy syskom carriera ktory bawil sie w undock game.
--- Koniec cytatu ---

A kto to jest?
Ciekawe co na to BuFu? Jakis komentarz?
lol, przynajmniej nie musimy latac az do Torrinos  :2funny:

edit: bricki rozpoczęły sov war
http://kb.c0ven.pl/?a=kill_detail&kll_id=98454

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej