Eve Online > CR - Archiwum
[ROMEK] Liga Polskich Roamow
Auenarel:
friendly bump:P
CATfrcomCheshire:
HEHE korp dopiero sie zawiazuje, z juz dostalismy przezwisko LIGA POLSKICH ROMOW, i tego sie trzymajmy :)
Mamy nadzieje w ten weekeend rozpaczac pierwsze dzialania wojenne na terenie Stain/ESO. Ochotnicy powoli, acz konsekwentnie zglaszaja chec wziecia udzialu w calej tej awanturze, a ja skilluje Ethnic Relations :>
Dzieki Crux za filmik O0
CATfrcomCheshire:
ROMEK idzie na wojne. Zapraszamy mlodzierz i starszych ;D
http://www.youtube.com/watch?v=SFeCn4fP7pI#
Okropniak:
Mam prośbę o podanie jakieś systemu gdzie miałbym się przetargać?
Czy jest możliwość kupna czegoś na miejscu?
Wiem że każdy ship się nada itd itp - ale może potrzebujecie jakichś szczególnych? - pytam bo osobiście skile mam ustawione pod robienie kipiszu na tyłach wroga niż do walnych bitew, zresztą wiesz czym latam :)
CATfrcomCheshire:
Dzis wieczorem wejdziemy w struktury C0ven, co bedzie oznaczalo przyjecie standow aliansowych i rozpoczecie dzialan wojennych. ROMEK to samodzielna grupa ochotnikow, bedziemy wspomagac floty C0venu jak kto umie i potrafi. Na miejscu napewno bedzie mozliwosc kupienia statkow t1 i fitow t2, jezeli chodzi o statki t2 to sie jeszcze dowiem. Istnieje mozliwosc przewiezienia niezrigowanych statkow jumpfrightem. Generalnie chlopaki z covenu wykazuja dobre checi i sa bardzo, bardzo pomocni, wiec wszystko sie zalatwic :)
GO GO ROMEK!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej