Eve Online > CR - Archiwum
[ROMEK] Liga Polskich Roamow
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Scaryman w Marzec 02, 2010, 16:34:52 ---tak tylko sobie pozwole zauważyć, bez żadnej złośliwości - jako że Waszym przeciwnikiem będzie między innymi BUFU, największa polska korporacja poza Covenem, to to "polskim roamów" nie brzmi zbyt sensownie.
--- Koniec cytatu ---
Dwojka z logiki. Nie trzeba byc obcokrajowcem, zeby walczyc przeciwko rodakom.
Jak narazie mam okolo 7 deklaracji przystapienia do korpa, wiekszosc w polowie/pod koniec tygodnia, bo musza nakerbirzyc na dluzsza kampanie, cala sprawa wynikla troche z nienacka.
Nie bedzie lekko, do Esoterii zwala sie pol EVE uczyc polsuszenstwa niepokornych. Ale dlatego wlasnie warto tam byc.
edit: Acha, i jeszcze jedno:
NA POHYBEL HEGEMONOM !!!
Okropniak:
Osobiście uważam że mimo że niczego dobrego od C0ven nie uświadczyłem to jednak trzeba bryknąć i pomóc - bo co nam będzie jakiś obcy naszych bił?
To tak jak w "Sami swoi"
- wróg, no wróg przecież ale na własnej piersi wyhodowany. Co będzie mi ktoś obcy naszego wroga tłukł? :)
Jakby się ktoś z C0ven pokusił o produkcję BC byłoby miło - na tyle twardy by mieć jakąś przeżywalność, na tyle tani by nie płakać po wtopie, na tyle DPS by bolało.
Chętnie bym takiego kupił na miejscu zamiast przewozić w cholerę wie jak daleko. Same BC nie wystarczą - ale we flocie na pewno bardziej przyda się dobrze wyskilowany BC niż słaby BS.
Straszny:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 02, 2010, 16:40:56 ---Dwojka z logiki. Nie trzeba byc obcokrajowcem, zeby walczyc przeciwko rodakom.
--- Koniec cytatu ---
jedynka z logiki... dla mnie obcokrajowcy w grze to ammarzy.... :)
Venzon 2003:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 02, 2010, 16:40:56 ---Nie bedzie lekko, do Esoterii zwala sie pol EVE uczyc polsuszenstwa niepokornych. Ale dlatego wlasnie warto tam byc.
--- Koniec cytatu ---
nie przesadzaj, nikt sie jeszcze tam nie zwala
poki Coven nie zacznie ustawiac SBU w systemach SYS-K to nikt sie tam nie zwali... chyba ze roamem
Voulture:
--- Cytat: Venzon 2003 w Marzec 02, 2010, 17:03:14 ---nie przesadzaj, nikt sie jeszcze tam nie zwala
poki Coven nie zacznie ustawiac SBU w systemach SYS-K to nikt sie tam nie zwali... chyba ze roamem
--- Koniec cytatu ---
Zaklad?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej