Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven + SE vs. Sys-K
mrtmartini:
--- Cytat: Venzon 2003 w Marzec 02, 2010, 01:19:57 ---potwierdzam
jesli sys-k bedzie w zagrozeniu to AAA/ROL/Atlas stana po stronie sys-k w tym konflikcie
kto tam poleci faktycznie walczyc to nie wiem, pewnie ROL jest pierwsze do claimowania space w eso
--- Koniec cytatu ---
<cut>
Sojusze mające po 2 - 3 k lecą pomóc innemu sojuszowi mającemu również 3 k w walce przeciwko kilkuset.
Jednakowoż jeżeli stosunek pilotów 10 do 1 bedzie się wydawał niewystarczający to niech sie nie wahają zbyt długo i sprowadzą jeszcze pół uniwersum :)
i co się wtedy stanie ? Wyprowadzimy się a SYSE będą dalej roamowane tylko zbiórka na roam będzie gdzie indziej i będą spadac i spadac długo bo to juz bedzie po takich wydarzeniach coś w rodzaju świętej wojny.
Bez flejma prosze bo polecą upomnienia - Yogos
Yogos:
--- Cytat: Venzon 2003 w Marzec 02, 2010, 01:19:57 ---potwierdzam
jesli sys-k bedzie w zagrozeniu to AAA/ROL/Atlas stana po stronie sys-k w tym konflikcie
kto tam poleci faktycznie walczyc to nie wiem, pewnie ROL jest pierwsze do claimowania space w eso
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że przez słowo "zagrożenie" rozumiecie ataki na stacje lub infrastrukture(jb/highendy) ?
Jak mrtmartini słusznie zauważył, SYS po nabraniu takiej masy graczy jest najbardziej zagrożone failcascadem z powodu tego, że nie będą umieli utrzymać kontroli w swoich systemach. A do tego wystarczą roaming gangi.
Sammani:
Atlas decyzje juz podjal :coolsmiley: cya bufiaki on battlefield
Dagund:
dla sysków zestrzelenie już jest zagrożeniem. W wojenkę wciągnęli Bricków...
shaitis:
Czemu ja tu wciaz slysze ze SYS-K upadnie/zaliczy failcascade, przegra, przeciez to reset standow.... czy moze wojne im wypowiedzieliscie ?
Bo ja to widze tak:
mialo byc fight dla good fight, wiec reset - ok
a jest:
zabic zabic zabic SYS-K za wszelka cene a potem opowiedziec jaki to wielki fun mielismy roamujac ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej