Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Evoke vs. SOLODRAKBANSOLODRAKBANSO

<< < (5/8) > >>

Frankie:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 02, 2010, 15:17:23 ---No, teraz tylko czekac, kiedy Cry Havoc wysle Evokom na pomoc Legion Condor  :2funny:

--- Koniec cytatu ---
Nie no my jesteśmy za leniwi lepiej ściagnać całe NC do nas. Swoją drogą ciekawe ile ludzi zbiorą żeby nas zaatakować. Ostatnio mieli przewage jakieś 5:1 i tracili SBU w systemie gdzie siedzieli. To pewnie na główna bitwe będą potrzebowac 10:1 albo i 15:1 ale co to dla NC zrobic mega bloba.

@Co do losta tylka to priv titan sobie polecial DD carriera wystawionego przez goonsowego spy w evokach. Idiotyczna akcja i bezmyślny pilot, ale jak ktoś ma za dużo kasy to mu sie nudzi i robi dziwne rzeczy, szkoda tylko, że to w ally potem bije.

Sammani:
bezmyslny pilot? nudzi? dziwne rzeczy? Ok, ale armor tanked ragnarok?

Frankie:

--- Cytat: Sammani w Marzec 07, 2010, 12:23:21 ---bezmyslny pilot? nudzi? dziwne rzeczy? Ok, ale armor tanked ragnarok?

--- Koniec cytatu ---
Mam się zacytować jeszcze raz? Też tego nie rozumiem dlaczego ten tytan tam był bo go tam być nie powinno. Pewnie nowy był bo wcześniej go nie widziałem nigdy i gość chciał sobie DD przetestować zapewne. Dobra robota goonsowych szpiegów u evoków i efekt widowiskowy. Tylko pogratulować dobrze wykonanej roboty. A 16 carrierów to wskakiwały żeby mu dupe uratować lecz jak widać przy 200 goonsach to nie wyszło. Dlaczego armorowy zapytaj właściciela jako, że prywatny pewnie mógł go fitować jak chciał. Nie powiem Ci dokładnie bo o takich rzeczach nie wiem.

CATfrcomCheshire:
http://killboard.systematic-chaos.eu/?a=kill_detail&kll_id=71000

Widze, ze elitist ops grasuje tez dosc daleko od Cloud Ring

shaitis:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 07, 2010, 13:10:35 ---Widze, ze elitist ops grasuje tez dosc daleko od Cloud Ring

--- Koniec cytatu ---

Tak siedza zcloakowani w Delve i mysla ze szerza horror

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej