Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Loc0:
--- Cytat: Ghostden w Luty 22, 2010, 22:15:58 ----wymusicie na SE standy (dyplo)
--- Koniec cytatu ---
Jak mozna wymusic standy na kims kto otwarcie pokazal, ze ma je w dupie?:D
silvia:
To jednak IT nie bedzie szturomowac Tenal / Geminate / VotS za dwa miechy, czy poprostu nie planuja tyle czasu sprzedac na SE? ;)
Ptysiu:
--- Cytat: Loc0 w Luty 22, 2010, 22:18:14 ---Jak mozna wymusic standy na kims kto otwarcie pokazal, ze ma je w dupie?:D
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, w dodatku, kto powiedział, że IT odmówi sobie przyjemności wynikającej z kolejnej rozróby? Ja obstawiam bramke numer 3 - SW wypnie sie na SE, które jako jedyne (dobrze mówię?) ally z członków bloku zresetowało IT.
shaitis:
--- Cytat: silvia w Luty 22, 2010, 22:45:55 ---To jednak IT nie bedzie szturomowac Tenal / Geminate / VotS za dwa miechy, czy poprostu nie planuja tyle czasu sprzedac na SE? ;)
--- Koniec cytatu ---
Na zabawe w zdobywanie Delve na poczatek zakupilem 10 BSow 2 Carriery 2 Dready i okolo 10 HACow, nie mowiac juz o jakichs BC itd itp, wszsytko to sie marnuje w hangarze ;( bo jakims cudem goonsy sie sami zwineli .... smialo moge to wtopic na jakims zadupiu w PB. Nawet bedzie zabawniej niz teraz udawac ze carebearze.
Shaila Er:
--- Cytat: Venzon 2003 w Luty 22, 2010, 19:28:10 ---ktos moze potwierdzic, ze SE zostalo usuniete z koalicji Stain Wagon?
...bo moje zrodla mowia mi, ze tak ^^
--- Koniec cytatu ---
Mi moje też ale plotki i propaganda sieją niewiedzę nawet wśród membersów SW :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej