Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Luisa:
--- Cytat: shaitis w Luty 24, 2010, 12:50:29 ---Dodatkowo znawcy tematu okreslaja innych/obrazaja jako malo znaczacych bo przyjmuja noobow, pozwole sobie zacytowac:
Ale przeciez to wlasnie banda noobow okupowala przez ostatnie x miesiecy Delve... czyz to nie goscie w Rifterach ?
Imho gosc ktory ma 10 MLN SP ale zna mechanike gry i zna mozliwosci swojego shipa >>> gosc 50 mln SP ktory ostatnie 2 lata spedzil na strzelaniu do ratow w empire. Imho w eve liczy sie EXP nie SP. Jak sie nie ma EXP to zdobedzie sie przebywajac z goscmi ktorzy go maja.
A odnosnie potyczki IT vs SW. Niezaleznie kto by wygral outcome byl by jeden:
SW stracila by cala infre i walczyla ze STAIN, IT pewnie stracila by kupe shipow i czasu.
Kto by sie cieszyl ? no kto no kto ?
--- Koniec cytatu ---
Zapomniałeś o jednej rzeczy. W sensie "noob" mam na myśli bardziej graczy, którzy lecą do 0.0 tylko po to, żeby kopać/bić raty. Przyznasz rację, że jeśli masz 50% takich osób w aliansie to nie ma z nich pożytku. A z tego co się jeszce jakiś czas orientowałem to Sys-K brał wszystkich jak leciało. Najważniejsze, żeby kasa dzwoniła w portfelu :)
MightyBaz:
--- Cytat: silvia w Luty 24, 2010, 19:05:40 ---A czemu wszyscy tak bardzo chca/chcieli wiedziec jakie jest stanowisko covenu?
--- Koniec cytatu ---
Świadczy tylko o prawdziwym standingu. ^^
Sojusz bardzo się zmienił, teraz po wejściu do C0venu widzę jak bardzo poszedł do przodu. To jest zupełnie inna organizacja niż sobie niektórzy wyobrażają.
Ave C0ven!
Kombat:
--- Cytat: Mighty Baz w Luty 25, 2010, 07:21:41 ---Ave C0ven!
--- Koniec cytatu ---
Amarr Victor!
sneer:
a tak z innej beczki
znowu wpadł mi wczoraj km z SE podczas roamu ...
i fajnie że SE potrafi zagnać aż do dronkowa za małym pew pew
nie mogę się nadziwić czemu IT tak z paszczą na SE pojechało
non invasion pact to sam miód w eve
ma się swój bezpieczny iskonośny kurwidołek i sporo celów do strzelania dookoła
czego więcej powinno chcieć pvp ally w null ???
no chyba że to ten dyskomfort w robieniu eskalacji - wtedy faktycznie najlepiej mieć długą blue listę ...
Straszny:
--- Cytat: Mighty Baz w Luty 25, 2010, 07:21:41 ---Świadczy tylko o prawdziwym standingu. ^^
Sojusz bardzo się zmienił, teraz po wejściu do C0venu widzę jak bardzo poszedł do przodu. To jest zupełnie inna organizacja niż sobie niektórzy wyobrażają.
Ave C0ven!
--- Koniec cytatu ---
bo wszyscy Ci mówili że CAŁE eve poszło bardzo do przodu, zmieniły się sojusze, korporacje, taktyka walki, ilości walczących - uparcie zaprzeczałeś, a o czym tak boleśnie się całe Provi dowiedziało nie tak dawno. Kto nie ewoluuje ten w eve ginie. C0ven nie zginął to musi sie rozwijać, myślisz że BUFU przypomina tą korporacje parunastu ludzi sprzed 3 lat?
Ammar Victor?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej