Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Venzon 2003:
--- Cytat: Bartek w Luty 22, 2010, 19:10:17 ---Chyba już zapomniałeś jak bufu dostalo stacje w Period od Bobków, a później ją oddało lolKIA bez oporu, ja bym nie przesadzał z tym kto jest silniejszy i bardziej niezależny.
--- Koniec cytatu ---
co ty czlowieku porownujesz?! polityke pojedynczego korpa do powerblocku?! :uglystupid2:
prawda jest taka, ze jako korp zawsze bylismy niezalezni poniewaz w kazdej chwili moglismy zwinac zabawki i przeniesc sie w nowe miejsce, rozpoczac gre od poczatku - co z reszta robilismy wiele razy
nie mielismy odpowiedzialnosci za cokolwiek innego niz nasz wlasny korp
gdy tracilismy period basis walki dotyczyly sie w querious i generalnie kazdy byl przegrupowany w npc delve i sakht, pb nigdy nie bylo priorytetem i nikt nie walczyl o ten region - to dla przypomnienia zajebiszczy bartusiu
Loc0:
[gmod]Na tym konczymy machanie penisami i przepychanki C0ven vs BuFu - fakty/ raporty/ wnioski.
Wszystko co ma niewiele wspolnego z konstruktywna dyskusja bedzie kasowane! >:D[/gmod]
DragLord:
--- Cytat: Ptysiu w Luty 22, 2010, 19:17:55 ---*Ptysiu krzywi się
-Nowu mi fajną space-operę przerwali reklamą e-peenu.
Może jakieś niusiki? Co na te wieści C0ven? S-Wagon już odkurza dredy?
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie szykujemy pospolite ruszenie, celem pokazania sie w okolicy.
Nastepnie bedzie mial miejsce kontratak majacy na celu odparcie najeźdźców.
Po odparciu agresorów wycofamy sie na z gory upatrzone pozycje (czyt. paski). o7
Venzon 2003:
ktos moze potwierdzic, ze SE zostalo usuniete z koalicji Stain Wagon?
...bo moje zrodla mowia mi, ze tak ^^
Loc0:
[gmod]UWAGA! ATTENTION! ATENZIONE! Macie juz swoj kacik do wylewania zali i zgodnego trolowania. Dzisiejszy bajzel sponsoruje: Loc0 \o/[/gmod]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej