Eve Online > Dyskusje ogólne

Piracki skaner

<< < (14/16) > >>

Sammani:

--- Cytat: Loc0 w Luty 24, 2010, 19:53:49 ---Heh dopoki ktos nie zobaczy korzysci w kontrolowaniu terenu blobem (np bo siedza tu agenci q20 lvl4/5 i chcemy ich tylko dla naszego corpa/ally). Wtedy w low powstanie odpowiednik power blocku ;/.

--- Koniec cytatu ---

this

Kara Mon:
Cha piratom w low dac wiecej zabawy.

Bez zmiany mechaniki low nie ma sensu low sec sov, ale po co komu sov w low skoro jest juz w 0.0 ?

Skaner jest ok  ::)

Doom:

--- Cytat: Loc0 w Luty 24, 2010, 19:53:49 ---Heh dopoki ktos nie zobaczy korzysci w kontrolowaniu terenu blobem (np bo siedza tu agenci q20 lvl4/5 i chcemy ich tylko dla naszego corpa/ally). Wtedy w low powstanie odpowiednik power blocku ;/.

--- Koniec cytatu ---
Takie coś już istnieje. Nie wiem jak w innych mission hubach low, ale spróbuj osiedlić się w Irmalin i patrz jacy lokalni włodarze będą z tego szczęśliwi...

Straszny:

--- Cytat: Aeon Horax w Luty 24, 2010, 08:54:14 ---Ale stek bzdur. Bycie outlawem, lowsec piratem, właśnie dzięki temu, że nie ma żadnych bonusów jest najlepszą opcją. To nie jest profesja, jak to niektórzy tu określają, to jest styl życia w eve i albo sie decydujesz na to wraz ze wszystkimi negatywnymi skutkami albo wyp***** do hi kopać veldspar. Jęczenie, że piraci nie dostali nic od ccp jest załosne. Nie powinni nic dostawać wrecz powinno się ich jeszcze bardziej nerfic. Dzieki temu bycie piratem ma smaczek i daje ogromna frajde.

--- Koniec cytatu ---

dla mnie to doskonale podsumowanie zagadnienia  O0

Colonel:
Prawdopodobnie czytanie tego postu stakuje mi się
z rozgladaniem się za papierem toaletowym
co skoley gwałtownie obniża mi percepcje...

Wiec czegoś nie łapie

Czy Ja jecze i mam oddalic się do hajseka?
Czy chcenie modulu ulatwiajacego nam kerbirzenie to za wiele?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej