Eve Online > Dyskusje ogólne
Piracki skaner
Kara Mon:
--- Cytat: Aeon Horax w Luty 23, 2010, 13:32:42 --- Biorąc pod uwagę przeżywalność jajek w low jest to zupełnie bez sensu. Kolejny gadżet nie przydatny do niczego, zajmujący kolejny slot na statu.
--- Koniec cytatu ---
Ty wiesz, Sammani wie, Colonel wie, ja wiem , mnostwo ludzi wie , ale jeszcze wiecej nie potrafi uratowac swojego jaja w low. To ze ty przez te pare miesiecy/lat nauczyles sie podstaw pilotowania to nie znaczy ze inni musieli, pokazac pilotow orek co sie daja zlapac na canflip ::).
Od czasu gdy zaczalem latac cepem moge smialo powiedziec ze jesli chcemy zlapac poda (czyli szykujemy sie na to juz od struktury okretu) to 20 do 30% podow celow gankowanych jest do zlapania tylko dzieki olewaniu przez pilota szkolen w UA O0 , w bitkach gdzie sa rowne sily jest trudniej bo trzeba tez pilnowac wlasnej Zostałem ocenzurowany i lapac okrety a nie jaja.
Sammani.
Ale to nie CCP zabrania piractwa, to rpg + mechanika pokazujaca ze ten czy tamten sa zlymi i beda strzelac na dzien dobry. Jakby mieli zabraniac to by banowali za ss ponizej 0 . Modul jako kontrabanda, dostepny tylko "dla elity" a nie kazdego niedzielnego piraciny w tygodniu grzecznie tlukacego l4 w empire jest bardzo dobrym pomyslem. -10 i tak maja zycie bardzo trudne, dajmy im troche radosci >:D
naye666:
I see dumb ppl.. - ktoś chciał tłumaczenie, proszę o to one.
Ja rozumiem, że nie macie w zwyczaju czytania ze zrozumieniem, dlatego nawet się już nie sprzeczam, że ktoś napisał iż nie ma nic dla piratów, przedstawiłem informacje, że jednak są rzeczy dostępny dla tych, którzy pracują dla piratów, a to, że PIRAT piratowi nie równy to sorry ale Wasz wybór zabawy, bawiąc się tak sami blokujecie sobie dostęp do "pirackiego" stuff;u.
Co do strat w HIGH secu, cóż, stać mnie to mam przynajmniej jaja by sie tym pobawić nawet w high secu <3
Fajnie powiedzieć "oh stracil frakcyjny ship! n4b!" ale jak stracił to się już nie mówi ;) bo pewnie ogólnie to byście w takich sytuacjach sie obsrywali zastanawiając co się dzieje ;) lub chowali po kątach.
Pozdro :]
dla "zerow"iczy :]
Kombat:
--- Cytat: naye666 w Luty 23, 2010, 15:44:57 ---I see dumb ppl.. - ktoś chciał tłumaczenie, proszę o to one.
Ja rozumiem, że nie macie w zwyczaju czytania ze zrozumieniem, dlatego nawet się już nie sprzeczam, że ktoś napisał iż nie ma nic dla piratów, przedstawiłem informacje, że jednak są rzeczy dostępny dla tych, którzy pracują dla piratów, a to, że PIRAT piratowi nie równy to sorry ale Wasz wybór zabawy, bawiąc się tak sami blokujecie sobie dostęp do "pirackiego" stuff;u.
Co do strat w HIGH secu, cóż, stać mnie to mam przynajmniej jaja by sie tym pobawić nawet w high secu <3
Fajnie powiedzieć "oh stracil frakcyjny ship! n4b!" ale jak stracił to się już nie mówi ;) bo pewnie ogólnie to byście w takich sytuacjach sie obsrywali zastanawiając co się dzieje ;) lub chowali po kątach.
--- Koniec cytatu ---
Challenger of mistiq appears...
Auenarel:
--- Cytat: naye666 w Luty 23, 2010, 15:44:57 ---I see dumb ppl.. - ktoś chciał tłumaczenie, proszę o to one.
--- Koniec cytatu ---
Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Naprawde nie wiem czy mam sie smiac czy plakac jak czytam te bzdury, ktore wypisujesz. Nie ma dedykowanych rzeczy dla piratow ktos kto robi misje dla Bloodsow czy Sanshy NIE JEST piratem tylko misjonarzem/kerbirem etc.
naye666:
Umarłem... a poziom umysłowy tego forum umarł już dawno...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej