Eve Online > Dyskusje ogólne
Piracki skaner
Alto Saotomeo:
signed
+1
W obydwu topicach, good idea jak nie very good.
naye666:
100 procentowo. NIE ZGADZAM SIĘ. Ani z pomysłem skanera do klona dla piratów, ani sprzętem wyrzutniowo,laserowo, webująco,scramblująco, bąbelkująco robiący kawę.
Moze jeszcze exotic dancerka w prezencie do zakupionych 2 modułow?
Nie poprzewracalo sie wam dupce ?
Malo jest rzeczy dla piratów? ONLY piratów?
Lecisz do rejonu sansha robisz misje dla sansha,
lecisz do rejonu blood riders, robisz misje dla blood riders,
na tym polega PIRACENIE w tym EVE i WASZa "specjalność"
Dostęp do pirackich shipów i modułów, jeszcze wam się zapragnęło używania modułów do latte i cappucino.. kpina.
Xarthias:
--- Cytat: naye666 w Luty 23, 2010, 08:31:49 ---100 procentowo. NIE ZGADZAM SIĘ. Ani z pomysłem skanera do klona dla piratów, ani sprzętem wyrzutniowo,laserowo, webująco,scramblująco, bąbelkująco robiący kawę.
Moze jeszcze exotic dancerka w prezencie do zakupionych 2 modułow?
Nie poprzewracalo sie wam dupce ?
Malo jest rzeczy dla piratów? ONLY piratów?
Lecisz do rejonu sansha robisz misje dla sansha,
lecisz do rejonu blood riders, robisz misje dla blood riders,
na tym polega PIRACENIE w tym EVE i WASZa "specjalność"
Dostęp do pirackich shipów i modułów, jeszcze wam się zapragnęło używania modułów do latte i cappucino.. kpina.
--- Koniec cytatu ---
Lol
Chyba Ci się terminy popitoliły :)
Piractwo w Eve ma niewiele wspólnego z kerbirzeniem dla pirackich frakcji :2funny:
I pls, jeśli jesteś przeciw, przedstaw jakieś argumenty, a nie piszesz, że komuś się gdzieś poprzewracało, bo to czysta kpina :P
gregor40:
naye nie wie o czym pisze ;)
Pomysl fajny, chociaż ograniczenie SS bez sensu trochę, nie ma jakiegoś merytorycznego uzasadnienia. Natomiast uznanie kontrabandą w high ma jakiś tam sens...
naye666:
Sprawa prosta, kolega napisał, że nie ma nic dla piratów,
ja przedstawiłem że jednak jest.
Sorry ale czy piracki corp NPCowy to nie piraci? :o owszem piraci, to że wam chodzi o piraci jako graczy to sorry nie mój problem.
Pirat to Pirat, klepiesz misje dla pirackiego corpa? nie masz wstępu do high seca z odpowiednim rejonem, zasada praktycznie ta sama, to że wam się "zachciało" modułku do lepszego zarabiania to już inna historia.
Może tak by z minute ustawić activation time, bo 5 sekund to troche za "kerbirzemu". Zresztą ta gra ma być jak poker, mozesz podejrzeć karty ale nie jak jesteś nagi, wtedy pozostaje blef. Zresztą zauważyłem, że tutaj dużo sposnorowanych tematów przez nullses'owców _-_
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej