Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Oorock:
--- Cytat: Okropniak w Październik 28, 2010, 13:04:43 ---Chyba jakieś bajki, mniejsze arty są głównie żeby poskrobać tanki, ew zdjąć light.
W większych o których mówisz po dowolnym poruszeniu czekam koło 8sek na zlokowanie- jak źle wyliczę to muszę się poruszyć i znowu czekam - wrogie arty może wyśledzić skąd strzelam i nie raz mnie tak zdjeli (albo ja tak zdejmowałem).
co do trafienia bezpośredniego - jak jedziesz jak debil na wprost to nie ma się co dziwić że Cię trafię, jak z głową to już po mnie.
Pograj sobie trochę arty proszę - i nie tą małą którą będziesz się podniecał że bez problemu trafiasz kogoś i lock ci wchodzi w ciągu 3sek.
--- Koniec cytatu ---
tak, tak.. nie jest przegięta w ogóle. To szybki przykład po 4 arty w team-ach, wszyscy pochowani gdzie się da w końcu ktoś wystawia nos. Zaczynam walczyć z wrogim czołgiem On i ja oddaliśmy po jednym strzale do siebie a potem efektownie pufneliśmy od arty. Nie zaskoczę nikogo jak napisze ze arty na końcu walczyło miedzy sobą bo cała reszta została przez nie szybko zezłomowana.
Na niskich tier-ach to arty ma trudniej ale na wysokich gdzie cały złom jest wielki i się ślimaczy to po prostu raj.
Terion:
arty to poroniony pomysl. Czlowiek jedzie kombinuje, nawiazuje walke z przeciwnikiem nagle dup. Caly plan, objezdzania chowania sie poszedl w diably bo ktos przylukal na moment i arty zdjela 1-2 strzalami. Juz nie wspomne jak w walce kolowej pada obok mnie pocisk i zrywa gaski, caly urok gry szlag trafia. Cala gra zaczyna przypominac kampienie bo jesli chce powalczyc od razu mam deszc meteorytow. Ostatnio 13 arty na planszy - szybko padl komentarz "meteo shower"
Byloby znosnie jakby hna planszy bylo max 2-4 arty.
Starakopara:
--- Cytat: Terion w Październik 28, 2010, 13:40:18 ---arty to poroniony pomysl. Czlowiek jedzie kombinuje, nawiazuje walke z przeciwnikiem nagle dup. Caly plan, objezdzania chowania sie poszedl w diably bo ktos przylukal na moment i arty zdjela 1-2 strzalami. Juz nie wspomne jak w walce kolowej pada obok mnie pocisk i zrywa gaski, caly urok gry szlag trafia. Cala gra zaczyna przypominac kampienie bo jesli chce powalczyc od razu mam deszc meteorytow. Ostatnio 13 arty na planszy - szybko padl komentarz "meteo shower"
Byloby znosnie jakby hna planszy bylo max 2-4 arty.
--- Koniec cytatu ---
This too ;)
Kalressin:
--- Cytat: Okropniak w Październik 28, 2010, 13:04:43 ---Chyba jakieś bajki, mniejsze arty są głównie żeby poskrobać tanki, ew zdjąć light.
W większych o których mówisz po dowolnym poruszeniu czekam koło 8sek na zlokowanie- jak źle wyliczę to muszę się poruszyć i znowu czekam - wrogie arty może wyśledzić skąd strzelam i nie raz mnie tak zdjeli (albo ja tak zdejmowałem).
co do trafienia bezpośredniego - jak jedziesz jak debil na wprost to nie ma się co dziwić że Cię trafię, jak z głową to już po mnie.
Pograj sobie trochę arty proszę - i nie tą małą którą będziesz się podniecał że bez problemu trafiasz kogoś i lock ci wchodzi w ciągu 3sek.
--- Koniec cytatu ---
Sturmpanzer ma wystarczajacy wygar na prawie wszystkie medy i lzejsze heavy takie jak KV czy Tygrys. A to czasami 4 tiery roznicy.
Bedziesz strzelal Luchsem do Tygrysa? Nie. A w Sturmie mozesz go spokojnie rozwalic. Jak przyfarcisz to po 1 strzale ma pozar, albo przynajmniej po silniku czy tracku. A ze na 3-4 strzaly? I tak masz wiecej amunicji niz w ciezszej artce i strzelasz szybciej.
lastverb:
Okropniak to widocznie grales hummelem, ktory ma zbugowany czas celowania. Arty jest po prostu przegieta i tyle no chyba ze ktos wyciaga 300avg exp to moze pluc na wszystko co ma pokolei.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej