Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Gizmo79:
--- Cytat: Hellbright w Październik 13, 2010, 22:36:21 ---Dostaną swoje serwery amerykańce, to płakać nie będą. Podobno 25% grających w EU to właśnie oni. Pewnie zostawią serwer w USA, a w EU postawią nowy.
--- Koniec cytatu ---
W końcu po coś teraz na tych US siedzimy, napewno nie po to, żeby je zamknęli po emigracji na EU. Z tego co zrozumiałem mają być trzy serwery na początku - RU, EU, US, a w późniejszym ze sporym prawdopodobieństwem dwa - RU+EU i US
ManganMan:
Tak patrzę na tą grę i się nieco martwię, czy to nie będzie coś w rodzaju CS'a...
Formalnie lubię bitwy pancerne, jakby co.
Starakopara:
--- Cytat: ManganMan w Październik 19, 2010, 11:55:16 ---Tak patrzę na tą grę i się nieco martwię, czy to nie będzie coś w rodzaju CS'a...
Formalnie lubię bitwy pancerne, jakby co.
--- Koniec cytatu ---
a grasz w WoT czy tylko forum obserwujesz?
ManganMan:
Po prostu chcę wiedzieć, czy to jest warte zachodu, ale widzę, że jest, więc dopiero co załadowałem se na pena Setupa.
Starakopara:
--- Cytat: ManganMan w Październik 19, 2010, 12:26:47 ---Po prostu chcę wiedzieć, czy to jest warte zachodu, ale widzę, że jest, więc dopiero co załadowałem se na pena Setupa.
--- Koniec cytatu ---
WoT uzależnia, to nie żart :P
a masz już kluczyk do Bety?, jeśli nie to zerknij na www.shatteredcrystal.com o ile mnie pamięć nie myli rozdawali darmowe kluczyki :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej