Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (92/130) > >>

Gizmo79:
Różnica jest, nie wiem od czego zależy ale jest. Ja osobiście zauważyłem ją tak mocno jedynie przy T-34, radiowiec zostawał jakieś 5% za resztą.
Wbicie 10% z 90 na 100 wymaga więcej gry niż wbicie z 50 na 60, więc tak, ostatnie procenty wbija się najtrudniej, ale i tak nie ma z tym większego problemu.

Starakopara:

--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 27, 2010, 18:36:47 ---Ja tam zawsze bawie sie w snipe...
--- Koniec cytatu ---

po kilku, kilkunastu bitwach w PzKpf II, przesiadłem się na PZJ, potem na Mardera II, dużo więcej frajdy, poza tym na niszczycielu czołgów szybciej mi załoganci nabierają doświadczenia  :)

edit:, czy załoga z lekkiego czołgu, założmy że mająca 70% expa, po przesiądnięciu się na np. Mardera zachowa te 70%, czy będzie " zielona" i całe szkolenie będzie musiała przejść od początku?

Gizmo79:

--- Cytat: Starakopara w Wrzesień 28, 2010, 08:11:22 ---edit:, czy załoga z lekkiego czołgu, założmy że mająca 70% expa, po przesiądnięciu się na np. Mardera zachowa te 70%, czy będzie " zielona" i całe szkolenie będzie musiała przejść od początku?

--- Koniec cytatu ---
Załogę po przeniesieniu trzeba przeszkolić, po przeszkoleniu na nowy typ traci ona część umiejętności. Załogi na poziomie 70% nie opłaca się przenosić, chyba, że sprzedajesz stary pojazd i nie masz co zrobić z załogą, bo po przeszkoleniu będzie miała tyle samo doświadczenia co załoga świeżo zarekrutowana.

Starakopara:
ok, to zostawie ich w PzkPf II  :), myślałem że te umiejętności są uniwersalne dla wszystkich typów pojazdów

Trefnis:
przy treningu (trzeba przetrenowac miedzy czolgami) traci expa, ale raczej nie do podstawowych 50% wiec zawsze warto

co do niemieckich td to po marderze jest hetzer, powiem odrazu, nie poddawaj sie i przebrnij go jak najszybciej i bez upow
dopiero stuga mozesz porozwijac bo sporo rzeczy z niego przechodzi dalej na jagdpanzera 4 :)
td sa zarabiste (choc ludzie pisza ze sa najtrudniejsze w graniu i gimpniete)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej