Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (91/130) > >>

Kara Mon:
Niekoniecznie imo wszyscy zlaoganci ucza sie wzglednie rowno , chyociaz dazaja sie roznice +-1 % ale sa niewielkie. Bardziej mi to wyglada na cos takiego ze zaloga dostaje wiecej xp zaleznie od ilosci ogolnego xp zgarnietego za walke. Jakr az tygrysem zrobilem 1900 xp to mi zaloga skoczyla o 3% a w zasadzie uszkodzilem ze 2 czolgi i podpalilem (az sie spalil i wybuchl) ausf b za ktorego solo killa tyle xp dostalem :p . Fianl tkaiz e kierowca daleko nie zajechal, strzelec i celowniczy zalatwili tylko 3 salwy a radiooperator za wiele tez sie nie nagadal.

Khobba:
IIRC, ktoś wspominał, że jest bonus do xp załogi, jeśli przeżyje walkę. Ale to nic pewnego.

Kalressin:
No ja widzialem roznice w tym jak rosna skille po przesiadce z lightow na med, szczegolnie po radiowcu ktory na lightach jako pierwszy (gdzies mniej wiecej z dowodca i driverem) dochodzil do 100%. (duzo samobojstw popelnialem wtedy :P)
Teraz na med to gunner z loaderem wyszli na lekkie prowadzenie, a radiowiec zaczol niedomagac.
Z roznica jest tak ze np na pzIV cala zaloga szla rowno mniej wiecej z roznica moze max 2-3%. A na 3601 radiooperator jest  o 6% slabszy niz srodek stawki( zalogi po rownosci dostala trening na 75% wraz z zakupem czolgu).
Fakt ze przy wczesniejszych czolgach zaloga nie dostawala w prezecie 75% po calosci, tylko w ratach, wiec moze z tego wynikaly roznice...

Z innej bajki:
Dobrze swiadczy o developerze dodanie jako trzeciego jezyka polskiego. I nie chodzi mi o jakies narodowe kompleksy, tylko o to ze maja dobry refleks i wiedza gdzie kasa lezy, co sie raczej nie czesto zdarza.

amra:
Ja tam zawsze bawie sie w snipe, ale moja zaloga od 75 do 100 szla rowno, radiooperator i kierworca doszli do 100% jedna bitwe pozniej niz reszta.
Natomiast jestem pewien, ze w miare zblizania sie do 100% procenty ida coraz wolniej. Robilem od 50% do 100% na kv, to przy 50% co walke mialem jedne procencik, po przekroczeniu 90% jeden procencik pojawial sie co 3-4walki.

PS: wczoraj na poczatku ktos zapytal w na team channel  "kto gral w eve wczesniej" 8 na 10 odpisalo ze gralo wczesniej w eve, 2 nic nie napisalo(moze sie wstydili przyznac) :D.

Hellbright:
Wydaje mi się że tempo szkolenia zależy od :
- zaawansowania (im wyższy poziom, tym więcej expa trzeba na kolejny)
- przeżycia walki (u mnie radio i ładowniczy mieli najwięcej zgonów i o 1% mniej rozwinięty skill). Ale to wpływ ma raczej niedostrzegalny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej