Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
sneer:
idzie przez shopa .... dziwne ... nie próbowałem jeszcze ale wygląda na to że tylko jako dodatek do jakichś zakupów
Straszny:
eee a ja nie bede
1000 golda na Valentine to 10 zł ? Imo i tak niezbyt warto... gdyby dawali Matilde - to tak! bo to niesamowity czołg do zarabiania ingame , ale Valetine to taka mniejsza Matilda - mniejszy gun, mniejszy speed, mniejszy armor, taka sama niska predkosc, i rzuca je do tych samych bitew co Matilde.
ThakRa:
A powiedzcie mi od czego zależy ile exp i kasy się dostaje za bitwę? Wiem że za niszczenie, uszkadzanie i wykrywanie innych czołgów, ale dziwi mnie kiedy najbardziej podstawowym czołgiem ginę po 1-2 minucie kiedy właściwie nic nie zrobiłem a dostaję więcej exp niż za bitwę light tankiem tier 1-2 którym zniszczyłem bądź uszkodziłem jakiegoś wroga i nawet przeżyłem bitwę. Czołgi mają jakiś atrybut który określa ile zarabiają, czy o co chodzi?
Straszny:
--- Cytat: Thak'Ra w Wrzesień 26, 2010, 18:06:51 ---A powiedzcie mi od czego zależy ile exp i kasy się dostaje za bitwę? Wiem że za niszczenie, uszkadzanie i wykrywanie innych czołgów, ale dziwi mnie kiedy najbardziej podstawowym czołgiem ginę po 1-2 minucie kiedy właściwie nic nie zrobiłem a dostaję więcej exp niż za bitwę light tankiem tier 1-2 którym zniszczyłem bądź uszkodziłem jakiegoś wroga i nawet przeżyłem bitwę. Czołgi mają jakiś atrybut który określa ile zarabiają, czy o co chodzi?
--- Koniec cytatu ---
premium daje Ci 50% bonusu do podstawy
osobne 50% od podstawy daje Ci każdy czołg "złoty" - kupiony za złoto
do tego czołgi w statusie "elite" - 100% upów i odblokowany następny - też dają Ci bonus (ale nie wiem czy 50%)
a czy jest jakiś przelicznik - wartość czogłu vs wartość zdobywanego expa to nie mam pojecia ;)
lastverb:
Posiadanie czolgu "elite" nie daje zadnego bonusu do exp/cred. Daje tylko mozliwosc zamiany expa na free.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej