Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Starakopara:
Witam
od jednego z Centralowiczów otrzymałem kluczyk do WoT, zassałem klienta oraz patche, kilka dni wczesniej zalożyłem konto na stronie WoT
i niestety nie mogę grać przy logowaniu dostaję komunikat o treści " login lub hasło nieprawidłowe"
ja coś źle zrobiłem czy po prostu ludkowie z WoT nie zarejestrowali mojego konta? :'(
Khobba:
--- Cytat: Starakopara w Wrzesień 20, 2010, 09:44:40 ---Witam
od jednego z Centralowiczów otrzymałem kluczyk do WoT, zassałem klienta oraz patche, kilka dni wczesniej zalożyłem konto na stronie WoT
i niestety nie mogę grać przy logowaniu dostaję komunikat o treści " login lub hasło nieprawidłowe"
ja coś źle zrobiłem czy po prostu ludkowie z WoT nie zarejestrowali mojego konta? :'(
--- Koniec cytatu ---
wydaje mi się, że musisz założyć nowe konto i przy zakładaniu podać ten kluczyk.
Starakopara:
Khobba
to chyba nie o to chodzi, przy aplikowaniu do closed beta , dstałem taki komunikat ( po wypełnieniu ankiety )
WORLD OF TANKS CLOSED BETA TEST APPLICATION FORM
Thank you for filling in the form. Your application is accepted for processing. If the application is approved, an invite code and further instructions will be sent to the email pointed in the application form. To be in touch with all the latest news and game discussions, you may register on our forum.
więc raczej muszę czekać aż rozpatrzą aplikację
Ptysiu:
http://game.worldoftanks.com/registration/
Jeśli masz już kod nie musisz...
Starakopara:
Ptysiu
mucias podziękował :D :D
wsio gro i bucy ;)
moj nick w WoT to Gustaw_Jelen
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej