Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Straszny:
@Terion
wlasnie dobre pytanie - sam nie zauważylem ze chodzi o zwyklego Tigera a nie KT, jak można miec problem z utrzymaniem Tigera.... bez premium ten czołg zarabia bezproblemowo...
@Jabolex - po grzyba podejmujesz temat - "w jednej grze płące 100 zł miesięcznie,w tej nie bede chciał 25" ?? Zostaw sobie takie przemyślenia. Rozumiem ze ci sie gra nie podoba, ale to po grzyba sie męczysz tutaj z nami jak Ci sie nie podoba?
WoT ma stymulację pozytywną - radość z ubicia dużej ilości przeciwnika, ale jeśli nie umiesz tego robić, gra nie przyniesie Ci frajdy.
EVE to w sporej mierze stymulacja negatywna - stres z tego że coś Ci sie w grze stanie ze statkiem, czym większym statek tym stres większy (bo te dni/tygodnie/miesiące farmienia potem na następny...)
inne podejście do rozrywki w MMO. Chyba nigdy żaden MMO nie przypasił mi tak stylem zarabiania i motywowania gracza jak WoT.
Jabolex:
Scaryman - ale Ty marudzisz.
Odpowiadam na Twoje pytania, a Ty tylko marudzisz. Ze mi się nie podoba, to po co gram i cały czas w ten deseń.
Napisałem ze gram i bawi mnie WoT (choć mniej niż na początku) a ty marudzisz w odpowiedzi. Ze w Eve place a tu nie chce i ...
WoT jest w fazie beta czy będzie równie ciekawa jak nie będzie 150 golda dziennie i konta premium - nie wiem.
Ale daje jej szanse.
JM
Straszny:
"WoT mnie już trochę nuży "
"W WoT nie ma tej adrenalinki"
""szybko" zakończę romans z ta gra"
LOOL - kto tu marudzi drogi kolego... :P - ja nie marudze, ja skrytykowałem Twoje marudne posty że wszystko Ci sie nie podoba.
każda gra sie nudzi, Soulscream dobrze napisał, tylko w WoT masz zero koszt startu i zerowy koszt utrzymania konta aktywnego
Gizmo79:
Amunicja za gold jest różna - APCR daje taki sam dmg jak AP ale ma podniesioną penetrację, HEAT łączy wysoką penetrację AP z dmgem HE (strzelałem tym w T-34-85 ze 122mm działem, pięknie wchodziły, szkoda, że do T-44 jej nie ma :) ) Różnica między teamem ze złotą amunicją a teamem z normalną będzie spora.
Straszny:
serio ktoś używa amunicji za gold?
kurde ja nie potrafie mentalnie zmusić sie żeby tak złota zużyc.. premium konto i ewentualnie zmiana free expa za złoto
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej