Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (83/130) > >>

gregor40:
Mam pytanie. Czy jesli trafiam w czlolg, ale nie przebijam mu pancerza (ricochet, we jut dinged them) - czy to obniza poziom obrony pancerza z danej strony? Na logike powinno, szczegolnie ze czesto widac po trafieniu jakies latajace smieci...

Pytam pod katem chrchilla, bo przebicie pancerza HT wyzszego tieru dzialkiem Churchilla graniczy z cudem. Mialem tak ze ostrzeliwalem ht z 10 strzalow, i kolejne zdawaly sie coraz lepiej wchodzic (celowanie mniej wiecej w to samo miejsce). Ech, czemu churchill nie ma amucicji HE :/

Gant:
Amunicja za gold to jakoś + 30% do penetration więc to już całkiem sporo.

P.S. oczywiście zależy jak to zbalansują. Ale narazie wygląda to tak iż premium konto niewystarczy aby gra była czymś więcej niż zwykłym fpsem.

Jabolex:
"w WoT masz grać za darmo ile chcesz, bez limitu czasu,  limitu map czy jakiejkolwiek funkcjonalności
- w WoT płacisz za wyjątkowe (nie najlepsze, ale specjalistyczne) czołgi i za możliwości ponadnormatywnego zarabiania na swoich zabawkach ;)
- w WoT będziesz płacił za np personalizowanie czołgu, napisy, naklejki itd"

Jasne tylko dlaczego ludzie piszą ze nie mogą utrzymać Tygrysa po paru wtopach grając (nawet) na premium? I dorabiają mniejszymi czołgami.
Sadzisz ze bez premium sobie pograją bo ja nie.
Premium od pewnego Tiera będziesz musiał kupić.
I rozumiem ze tak ma być i zgadzam się z tym, na to, i nie marudzę.
Po prostu ja nie będę płacił za WoT i sadze ze przez brak bonusów z konta premium "szybko" zakończę romans z ta gra, podobnie jak miałem z Navy Field.

JM

Straszny:

--- Cytat: Gregor PL w Wrzesień 17, 2010, 12:53:26 ---Mam pytanie. Czy jesli trafiam w czlolg, ale nie przebijam mu pancerza (ricochet, we jut dinged them) - czy to obniza poziom obrony pancerza z danej strony? Na logike powinno, szczegolnie ze czesto widac po trafieniu jakies latajace smieci...

Pytam pod katem chrchilla, bo przebicie pancerza HT wyzszego tieru dzialkiem Churchilla graniczy z cudem. Mialem tak ze ostrzeliwalem ht z 10 strzalow, i kolejne zdawaly sie coraz lepiej wchodzic (celowanie mniej wiecej w to samo miejsce). Ech, czemu churchill nie ma amucicji HE :/

--- Koniec cytatu ---

i to jest przewaga Matildy, którą da sie zauważyć przy dłuższej grze - ona ma normalnie oba typy ammo, no i co najśmieszniejsze jej armata jest ogólnie  lepsza niż Churchillowa.

Jak n-razy stałem i obijałem KV nic mu nie  robiąc tak mnie Church wkurzył ze go sprzedałem w cholere. Kasa kasą ale to jego pukanie jest irytujące.

@Jabolex , no cóż - jak tam CI pasuje.. w EVE bulisz 50 zł miesięcznie i Ci to nie przeszkadza a tutaj 25 zł ma być  problemem? hmmm  - nie rozumiem takiego podejścia.
A nawet jeśli w EVE zarabiasz npcowaniem to czym to sie Ci bedzie rożnic od tego ze np. Matildą przyfarmisz  na jeżdzenie Tigerem Królewskim ? Zresztą zapowiadana kasa jest tak mała że ja tam wogóle nie widze problemu.

Jabolex:
W EVE place za 2 konta kasa i nie chce mi się płacić za kolejne MMO - tyle.
Poza tym WoT mnie już trochę nuży a to nie jest dobre...
W WoT nie ma tej adrenalinki co w EVE o której już tu Ktoś pisał... (trzęsące się łapy po akcji)
czy nawet po skramblu na misji z agro całego pocketu...

JM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej