Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Okropniak:
w tle sie nie robi - zrobi ci sie jak zamkniesz i otworzysz gre raz jeszcze (przed chwila tak mialem)
jak ci sie nic nie sciaga sprawdz ustawienia firewalla - moze blokuje.
Trefnis:
cos zmienili z klientem torrenta do patchy bo firewall wykryl jako nowy program i pytal czy blokowac,
dodatkowo ja nie mam w ogole odpowiedzi od serwerow z patchami
odpalenie przez wot.exe dziala natomiast normalnie wiec problemu nie ma
Straszny:
Myli sie i nie... myli na centrali, ale ma racje pośednio z WoT, na moj nos bedzie olbrzymim zagrożeniem dla EVE-online, takim serio serio. Jak gra wyjdzie z terytoriami, wojnami klanów, historycznymi bitwami itd..... zobaczycie sami że w EVE zacznie sie wykruszać kadra.
Pro: - umiarkowane death penalty, bardzo szybkie pvp, fajny rpgowy podkład rozwoju postaci i sprzętu, do tego Autorom udało się niesamowite połączenie gry dla szerokiego spektrum odbiorców od Wii casual players po hardcore dedicated gamers ;)
Anty: jako ktoś nie lubi "być czołgiem" to ta gra nie jest dla niego :P
To nie jest gra ala Warhammer, Conan, czy dość niszowe (choć bardzo klimatyczne) Perpetuum online, to jest gra, która może w 2011 odmienić cały rynek MMO.
Wygląda na ciekawsze niż nadchodzące Black Prophecy z którym EVE też może mieć problem, ale chyba nie taki jak z WoT po oficjalnej premierze pełnej gry. Wydaje mi się że nawet WoW może odczuc tą gre na swoich abonentach ;)
Soulscream:
Krotka recenzja mojego kumpla z goonfleet/waffe czy *ciach* jak to sie teraz zwie - dodal to po moich slowach "unlike eve online WoT is a fun game
--- Cytuj ---[quote name='Xiobe' date='07 September 2010 - 04:48 PM' timestamp='1283870880' post='6277110']
Eve Online:
Ingredients you will need:
[*]at least 3 hours of free time
[*]aspergers
[*]no life
[*]a masochistic streak
[*]a pinch of OCD.
[/list]
Method:
[indent]Log in, check skill, check market orders, check local, check ship is fitted, check clone, check intel, check forums for ops, check corp channels for fleet, join fleet, realise fleet is too far away, leave fleet, make mini fleet to join big fleet, wait for members, set course for big fleet, encounter enemy fleet, safespot, get camped into system, log off, wait 20 minutes, log back on, rejoin mini fleet, take mini fleet to big fleet, join big fleet, orbit a pos for 3 hours listening to a fat boring retard on ts, wait for titan, orbit titan, wait another 45 minutes, find out enemy has more ships, get angry when op is called off, orbit pos for another hour waiting for more action, check fleet channels, check forums, log out, kill yourself, die alone.[/indent]
World of Tanks:
Ingredients you will need:
[*]at least 5 minutes of free time
[/list]
Method:
[indent]Log in, check ammo, click battle, wait 20 seconds, have a bunch of fun. repeat until you are sick of having fun or you need to go out and see some friends.[/indent]
--- Koniec cytatu ---
Mac Dercad:
Cóż, jak dla mnie WoT jest najbardziej wciągającą grą od wielu lat. Chyba jedna Cywilizacja V mu może w najbliższym czasie zagrozić;) A żeby było zabawniej: kiedy zobaczyłem pierwszy teaser tej gry [ten z EVE] pomyślałem, że tak wielkiego faila w dziedzinie gier mmo nie było od czasów Warhammera Online:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej