Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (69/130) > >>

Gizmo79:

--- Cytat: Max Dercad w Wrzesień 06, 2010, 08:34:16 ---Testował ktoś ruski "jednorazowy" rig zwiększający moc silnika o 10% i uszkadzający silnik? Mam to na T-44 i ani silnika nie uszkadza, ani chyba tej mocy nie zwiększa, chociaż to ostatnie ciężko mi na oko ze 100% pewnością stwierdzić.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli dobrze pamiętam, bo założyłem to tylko raz, to po walce mimo 100% hp czołgu miałem jakieś 3k do zapłacenia, pewnie za te uszkodzenia silnika.

sneer:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 06, 2010, 09:16:17 ---działają

używam obydwu na jagdpanterce i do nich +10% do ładowania.

--- Koniec cytatu ---

mam taki sam zestaw na kv 3 :)

Xarthias:
Dzieci, może chcecie osobny dział dla WoT, skoro tyle osób z Centralki w niego gra?
W jednym wątku to się chaos robi...
I od razu chętny na moderatora tegoż wątku ma się zgłosić :)

Okropniak:
Tia - muszę się tymi rigami zainteresować.
Gram artylerią i generalnie polegam na zasięgu widzenia scoutów - ale camo trzeba będzie polepszyć.
Na razie wpadłem na to że załodze można w tym skill poprawić i już kilka razy siedziałem cicho a tuż obok przejeżdżał wraży tank i szukał.... i węszył... a ja się bałem choć jednym trybem ruszyć :)

Na razie gra jest dla mnie nowa - ale jak już się zorientowałem że wybrałem złe ammo i zmieniłem na lepsze i jak obrona była na tyle kumata by nie dopuścić wrogów do artylerii... nie mogę narzekać - średnio po 3 kile w każdej grze, 7 zebrałem maksymalnie z tego co pamiętam - się akurat tyłem do mnie odwracali wszyscy to nie można było nie skorzystać (bez skojarzeń ;p).

Właśnie - jakieś dobre rady odnośnie arty? Mam niemieckie (te tuż pod Grilla) i SU7 bodajże u ruskich - zmieniłem z niemców na ruskich bo mi tak poradzono... ale hak wie czy dobrze robię :) (gram 3ci dzień)

Xart - osobne podforum byłoby dobrym rozwiązaniem chyba :), WOT jest fajnym "zapychaczem" gdy się na roam czeka - średnio bitwy trwają po 10min chociaż są wyjątki - akurat by sobie coś "pyknąć" i nie wku....ć się na tego co "już zaraz moment będę tylko do Jita skoczę..."
:)

Xarthias:
Proszę bardzo. Scary zgłosił się na moderatora, jeśli ktoś jeszcze chce, to pisać.
Potnijcie ten temat jak uważacie, czy pozakładajcie nowe, byle wszystko zgodnie z regulaminem ogólnym forum.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej