Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (68/130) > >>

Ptysiu:
Benzyna uaktywnia się zaraz na początku rundy z automatu, więc niestety nie.

Mac Dercad:
Testował ktoś ruski "jednorazowy" rig zwiększający moc silnika o 10% i uszkadzający silnik? Mam to na T-44 i ani silnika nie uszkadza, ani chyba tej mocy nie zwiększa, chociaż to ostatnie ciężko mi na oko ze 100% pewnością stwierdzić.

magni:
te cale "rigi" to chyba nie dzialaja tak jak powinny... mam na jagdpanterce moda 25% do kamuflazu i 25% do zasiegu widzenia (dodatkowo zaloga cala skiluje kamuflaz) a i tak jak ja widze przeciwnika to i on mnie widzi i wali do mnie

Straszny:

--- Cytat: Devious Sphere w Wrzesień 06, 2010, 09:04:19 ---te cale "rigi" to chyba nie dzialaja tak jak powinny... mam na jagdpanterce moda 25% do kamuflazu i 25% do zasiegu widzenia (dodatkowo zaloga cala skiluje kamuflaz) a i tak jak ja widze przeciwnika to i on mnie widzi i wali do mnie

--- Koniec cytatu ---

działają

kamo działa tylko jak nie strzelasz, za to zasięg działa rewelacyjnie, na mapce z miastem gdzie masz długą ulice po lewej mozesz sobie sprawdzić że masz obszar kiedy Ty strzelasz a oni nie widzą Cie. Ale efekt psuje jakikolwiek czołg który skróci dystans i ma z tamtym ostrzeliwanym zasięg kontaktu radiowego, wtedy Twój cel Cie zobaczy, ale jak ten trzeci czołg odjedzie - Ty widzisz a przeciwnikowi znikasz. Obydwa rigi mają działanie hm... no jak to rigi w EVE, nie są jakimś wunderwaffe, tylko delikatnie tuningują sprzęt ;) . Pamiętaj też że bonus do widzenia masz tylko jak stoisz i sie nie ruszasz.

używam obydwu na jagdpanterce i do nich +10% do ładowania.

madrag:
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,8332085,Polacy_kochaja_czolgi_.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej