Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (67/130) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 05, 2010, 21:37:58 ---Light tank i jazda , za 150 golda co sie dostaje na dobe mozna transferowac na free exp 7500 expa , light tank jak sie troche opanuje jazde to maszynka mzoe nei do kasy ale do xp juz tak. Zrobienie 1500 leopardem to nie taki duzy problem , podobnie przed ostatnim patchem farmilem. T-34 zarabial pieniadze a bt-2 expa i tylko transferowalem na free co dawlao znacnzie lepsze wyniki niz powolne zbieranie jednym wiekszym czolgiem.

--- Koniec cytatu ---

Zmienieli to, teraz za 150g mozna tylko 3750.

Hellbright:

--- Cytat: Max Dercad w Wrzesień 05, 2010, 22:38:07 ---Generalnie każdy czołg jest 'brrr' dopóki nie ulepszy mu się wszystkich/większości modułów. PzIII i III/IV jeździłem i sobie chwaliłem. VKP natomiast już jakoś do mnie nie trafił zbytnio. Na PzIV nie mam jeszcze najlepszego działa, co może psuć mi odbiór tego czołgu, ale z działem czy bez, pozostaje on strasznie wolny i mało zwrotny.

--- Koniec cytatu ---
To trochę irytujące jak medium tank "gna" 20km/h z górki. No i najpierw zbierasz te expiki, kombinujesz co najpierw. Potem full i od nowa  :)
Jak w retailu free exp będzie po takich paskarskich cenach jak teraz, to może być cienko. Zresztą sporo itemów jest dość drogich - ammo, jednorazowe itemki. Pewnie i kredyty czasem trzeba będzie kupić.

Pol Kent:

--- Cytat: Hellbright w Wrzesień 06, 2010, 00:50:49 ---Zresztą sporo itemów jest dość drogich - ammo, jednorazowe itemki. Pewnie i kredyty czasem trzeba będzie kupić.

--- Koniec cytatu ---

Zwłaszcza te itemki upgradujące są po cenach z...kosmosu. po 500k za itemek który można stracić w sposób całkowicie niezależny od siebie , ktoś cie wypatrzy, ktoś inny przywali ci z arty i pufff...pół bańki poszło się...
Cóż, może będzie można lootować wraki w finalnej wersji  ;D

Soulscream:

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 06, 2010, 01:02:15 ---Zwłaszcza te itemki upgradujące są po cenach z...kosmosu. po 500k za itemek który można stracić w sposób całkowicie niezależny od siebie , ktoś cie wypatrzy, ktoś inny przywali ci z arty i pufff...pół bańki poszło się...
Cóż, może będzie można lootować wraki w finalnej wersji  ;D

--- Koniec cytatu ---

Rigi bo mozna tak to nazwac nie sa jednorazowe just saying.

Khobba:
wydaje mi sie, ze nawet te boostery w rodzaju lepszej benzyny tez zostaja po bitwie jesli ich nie uzyjesz (ale moge sie mylic)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej