Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (57/130) > >>

Gizmo79:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 12:42:56 ---I z tego samego powodu Eve jest znacznie lepsze niż WoW.
--- Koniec cytatu ---
Kto tak powiedział? Jestem pewien, że znajdę 10 razy tyle osób które powiedzą, że jest odwrotnie ;P

BTW, walki "narodowe" mają być wprowadzone w późniejszym okresie, razem z paroma innymi trybami.

Khobba:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 12:42:56 ---OK... wprawdzie teraz gram w "internet spaceships", ale gdy jeszcze grałem w gry wojenne, ceniłem sobie wierność rzeczywistości - czyli Vietcong, America's Army, Red Orchestra... do pewnego stopnia także Call of Duty: Modern Warfare.

--- Koniec cytatu ---
Ty tak, "lud pracujący miast i wsi" ma wierność głęboko w zadzie, ważne, żeby sobie na luzie postrzelać :)

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 12:42:56 ---I z tego samego powodu Eve jest znacznie lepsze niż WoW. Jakość > Ilość.

--- Koniec cytatu ---
Ja się z Tobą zgadzam, ale niewątpliwie Blizzard zarabia więcej niż CCP.

Żeby było jasne, ja nie wartościuję co jest lepsze (bardziej miodne), a co jest gorsze do grania (też zwykle wolę trudniejsze gry). Ale wargaming uważa, że zarobi więcej wydając WoT niż MMORPG z pełnym realizmem, vide teaser i obiektywnie to się liczy:D

editedit: http://www.youtube.com/watch?v=5u5mUHIt4IE&NR=1 LOLOLOL

Kara Mon:
Sokole zle podchodzisz do tej gry, ona z zalozenia ma byc prosta rozrywka dla prostego ludu bez zbednego jej utrudniania. Gra jest prost ajak budowa cepa a jednoczesnie bardzo przyjemnie sie w to gra , od czasu Borderlands zadna gra nie przyciagnela mnie do monitora na dluzej niz godzine i pojawil sie WoT .

Co najwazniejsze cala masa ludzi z Eve gra w WoT , tak n owi jak i starzy wyjadacze co w Eve maja juz prawie wszystko a moze nawet troche wiecej, cos w tym jest .

Dla mnie WoT jest gra conajmniej dobra, nie jest wybitna bo sam liczylem na symulator ale na przestrzeni ostatnich 10 lat gdzie dobre gry policze chyba na palcach obu rak to WoT wybija sie mocno ponad przecietna.

Vic Brunner:
prosty lud nie ogarnie kilkunastu atrybutów czołgu plus kilku na każdym module. Owszem, może się tym zupełnie nie przjemować, ale w ten sposób szybko będzie kończył zabawę.
Wbrew pozorom ta gra ma dużo więcej wspólnego z EVE niż z takim WoWem. Dla mnie to miesznaka EVE z Counterstrrike. Opróćz tego, że liczy się element zręcznościowy, to musisz nieźle główkować jak się ustawiać, jak optymalizować moduły, itd...

Kara Mon:
fakt tu sie zgodze , jedna z peirwszych rzeczy jaka mi sie rzucila na oczy to tak jakw  Eve brak "win buttona" jesli chodzi o sprzet , tak jak w Eve nie ma statku ktory wszystko rozwala tak w WoT nie ma czolgu ktory jest niezastapiony. Ogromne znaczenie ma taktyka i jakie czolgi s ana polu bitwy niz wielkosc armat i grubosc pancerza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej