Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (52/130) > >>

Soulscream:
A nas jest z 300 w WoT, nie moge doczekac sie "sov" mapy i klanow/sojuszy :3.

Thi0ridazin:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 02, 2010, 17:13:47 ---tylko pamiętaj o jednej zadżebiście ważnej rzeczy

ile kosztuje Cie naprawa IS-4 i jego ammo ? :D To jest najlepsze ;)  W kazdym starciu jak nie nafarmisz z 40 000 to jesteś w plecy.

--- Koniec cytatu ---
omg ... wybralem IS 4ke....tylko do pelni frajdy dzieli mnie ostatnie top dzialo  :'( :o
masakra jest z tymi naprawami....i ammo...geez :D

Soulscream:
E tam masakra, jak wiesz jak grac to mozesz bez problemu wyjsc na plusie. Nie robisz tak wielkiej gotowki jak np w jagdpantherze, ale wciaz bez problemu mozna przyniesc 15k-20k do garazu.

Ptysiu:
Ja zainwestowałem exp w panterę i KT. Kasy niestety tylko na Panterę starczyło i teraz ciułam na Króla L... Tygrysa :).

Generalnie w Panterę poszedłem z ciekawości i mam po paru rundkach wrażenie, że gra się nią praktycznie tak samo jak Tygrysem, z tym że Pantera jest znacznie szybsza. Nawet pociski jakby lepiej odbija dzięki pochyłemu przedniemu pancerzowi i 20mm grubszej przedniej części wieżyczki. A na pewno na plus wyszła mi na ta zmiana finansowo... Kasa jest mniej więcej taka jak w przypadku VK3601, czyli niezła.

Straszny:
no ja kazdemu Panthere polecam, fajnie  mi sie nią gra, - ja gralem Leopard, Panthera, Jagdpanther i gram tak samo... i dokladnie jak myslalem zarabiam fure kasy na uszkadzaniu IS-ów 4/7 :P  (hint - na Mouse i IS-7 ammo HE only). Jestem bardzo zadowolony, pantherka i jagdpantkera zarabiaja po 20-30 kafli na bitwe. Zdecydowanie wole Pantherke od Tigera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej