Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (50/130) > >>

Straszny:

--- Cytat: Ptysiu w Wrzesień 02, 2010, 17:32:07 ---Prawda Scary, z tym że nawet Tygrysem nie mam problemu z pokonaniem 1 na 1 T-44/Panterki, mimo że te są o jeden tier wyżej. Po prostu heavy tanki rozdają w tej grze karty. Na dystans wybrałbym na pewno linie niemiecką, ale zamiast KT+Panterka - KT+Jagdpanterka/Ferdek (o ile starczy expa i kasy).

--- Koniec cytatu ---

wszystko zależy od taktyki walki... to coś jak to że w EVE szybkimi hacami czy reconami czułem sie o niebo lepiej niż w najlepszym BSie, choć te też mają swoje zalety, tak tutaj ja nie potrafie zmusić się do walki czymś co toczy sie 20-30 na godzine .. po prostu totalnie nie moj styl ;) raczej szukam najlepszych metod na kasowanie heavy tanków

ps
no i ofc siedze znowu w mojej ulubionej jagdpanterce  :)

Thi0ridazin:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 02, 2010, 17:13:47 ---tylko pamiętaj o jednej zadżebiście ważnej rzeczy

ile kosztuje Cie naprawa IS-4 i jego ammo ? :D To jest najlepsze ;)  W kazdym starciu jak nie nafarmisz z 40 000 to jesteś w plecy.

--- Koniec cytatu ---
ummmm ale oni cos tam namieszali w patchu  z kosztami naprawy+ammo rriight?

az 40k?Za t43 8-9k za naprawe +3k ammo....kurde roznica spora....

Kara Mon:
Nie zebym byl marudny ale cala linia IS przypomina mi machariela w grze, szybkie toto jakies , wygar ma solidny a i tanka tez conieco.

LosBekoczoS:
Niema juz world of tanks.. teraz mamy WORLD OF HEAVY TANKS !!!  :D

http://i8.photobucket.com/albums/a15/egg1/WoT/shot_006.jpg

Straszny:

--- Cytat: LosBekoczoS w Wrzesień 02, 2010, 20:22:36 ---Niema juz world of tanks.. teraz mamy WORLD OF HEAVY TANKS !!!  :D

http://i8.photobucket.com/albums/a15/egg1/WoT/shot_006.jpg

--- Koniec cytatu ---

przez ok. 6-7  dni max.. kazda nieudana walka dla takiego IS-7 to majątek, a jeśli 3/4 graczy siedzi w topowych czołach to zarabia w nich może 10%. Potem ludziom zacznie brakowac kasy i bedzie masowe przesiadanie w coś co pozwala zarabiać.

grałem na takim koncie i naprawde nie jest to aż takie fajne, nie wiem, może ma ktoś tutaj inne doświadczenia z jazdy ausf-b czy topowym is-em

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej