Eve Online > Total Noob Questions

Kilka pytań o EVE...

<< < (2/5) > >>

Yogos:

--- Cytat: krakow2000 w Luty 13, 2010, 15:19:26 ---1. Oglądałem na youtubce filmiki z PvP w kosmosie (trochu statków walczyło) i na każdym filmiku były "lagi" tudziesz przycinanie... no i na tych filmikach te statki jakoś takie nieruchawe były :)... znaczy stali w grupie... edwo się ruszali i ostrzeliwali się z inna grupą (przynajmniej tak to wyglądało)... czy tak wyglądają "mass" pvp??

--- Koniec cytatu ---
;)

Przede wszystkim zależy w jakim statku polecisz na takie mass pvp. To co najczęściej pokazują na filmikach to albo capsy albo sniper statki. IMHO często tak jest dlatego, że ci goście są jeszcze w stanie znaleźć czas na jakieś frapsowe ujęcie w mniejszych statkach nie ma czasu  ;) Po drugie chłopaki mają racje, że ujęcia z dużej odległosci nie oddają dynamiki.
Chcesz mieć szybką akcje to wsiadasz w  szybki stateczek w rodzaju stabera i szukasz celu.
Albo fajne akcje są też w bomber składzie gdzie robisz naloty na te nieruchawe bsy  :P

Co do dynamiki warto  też dodać, że akcja w EVE potrafi przyśpieszyć momentalnie.
Siedzisz, nuda, gadka na czatach, czekanie na wyjście posa albo stacji z rf słowem nic się nie dzieje. NIC.
Nagle
CYNO !! CYNO NA LOKALU !!
I 30 sec później masz stado hostów na karku  :P

Pograj na trialu, polataj z unseen oni tam troszke pvpują i biorą wszystkich do gangów nawet kogoś kto krótko gra. Pokażą ci co i jak.

Szakal:

--- Cytat: Doom w Luty 13, 2010, 16:08:23 --- dobra jest taka ze żaden noob nie będzie bezkarnie wkurzał innych :)

--- Koniec cytatu ---

O0 >:D ^^ ::) ;D :D ;) :knuppel2: :2funny: o7 :uglystupid2: :buck2: :coolsmiley:

Kareem:

--- Cytat: Yogos w Luty 13, 2010, 16:25:35 ---Pograj na trialu, polataj z unseen oni tam troszke pvpują i biorą wszystkich do gangów nawet kogoś kto krótko gra. Pokażą ci co i jak.

--- Koniec cytatu ---

Z tym że na trialu w Unseen raczej ciężko doświadczyć mass pvp.

krakow2000:
Triale mają to do siebie iż zawsze są tam jakieś ograniczenia :D
Jeśli bym się zdecydował to odrazu abonamenta bym walnął... no chyba, że nie ma zbytnich ograniczeń :>
Jeszcza cuś... jestem na stronie eve i jest "BUY EVE NOW..." jeśli zakupię konto do gry to mam jakiś okres do grania np. 30 dni czy muszę dodatkowo zakupić "pre-paid"... czy jak to wygląda teraz... na allegro można zakupić prepaida 60 dni za 100 zł i jakiegoś PLEXa za 33 zł na 30 dni... co to i z czym się to je... czemu 60 dni 3x droższe niż 30...
Konto na allegro + 30 dni gry za 40 zł więc chyba kupując na oficjalu konto mam 30 dni grania :>
Coś mi się wydaje, że wpadne do świata EvE...
Sorka za takie pytania ale za 2h idę kontynuować wczorajszą imprezkę :)

Doom:
Trial ma takie ograniczenia:
- tylko jeden klient z kontem trialowym odpalony na kompie (lub ile pudło udźwignie z kontami opłaconymi)
- blokada na skilowanie kilku rzeczy, które i tak sa mało przydatne tak młodej postaci (inne skile potrzebne do użycia, koszty), tak naprawdę jedyne wkurzające ograniczenie to niemożność wyskilowania indyków (statki stransportowe), ale ccp ma bardzo konkretne powody do tej restrykcji
- niemożność korzystania z kontraktów

z płaceniem za konto u mnie zawsze wyglądało tak ze był trial z inwitki (tydzień dłużej) i od razu kupno tc bardziej dla upgradu na full konto niż dla kolejnych dni, nie wiem jak to wygląda te kupowanie aktywacji konta uccp (ale zdaje sie że wyciągają kase za nic taki droższy prepeid wychodzi), a na allegro radzę kupowac tylko i wyłączenie TC które mają opcje wysyłki na komórkę / mail

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej