Eve Online > Total Noob Questions
Kilka pytań o EVE...
Doom:
A także konieczność samodzielnej obrony swojej dzierżawy. Wynajmujący zwykle mają ważniejsze sprawy na głowie niż bronić Ciebie od pojedynczych piratów, poza tym jak źle trafisz to mimo "wyłączności" na system i tak będziesz miał w nim kogoś kto leje na to że to twoje bo on należy do wynajmujących a ty wynajmujesz, a weź takiego rozwal to dopiero zobaczysz jak szybko twój suweren potrafi flotę zebrać :P
Dark Flonoe opisał ci zgodne z teorią sposoby trzymania terenu, tam gdzie to możliwe. Są jeszcze metody na posiadanie terenu który zgodnie z mechaniką jest niczyj. Po prostu musisz być w składzie największej i najwredniejszej bandy skur****** w okolicy. Odpowiednio wyposarzonej, doświadczonej i oskilowanej. Widziałem już takie trzymanie terenu w low sekach. Kolesie kitują pipe (ciąg systemów które mają jeden wlot i jeden wylot i kończą się ślepo albo drugim wejściem) prowadzący do np huba misyjnego. W hubie maja swoje zaplecze ekonomiczne, siły defensywne szybko zwykle biorą na buty intruzów, a jak glany nie dość okute to wyciągają capitale, czasem super capitale. Jak sie im przykszy kerbirka / kampienie dolotu to lecą solo albo całą bandą na jakieś gościnne występy. Najtrudniej coś takiego osiągnąć w high secu, ale słyszałem że i tam sie to udaje, tyle ze metod są brutalniejsze i kosztowniejsze
mateolas:
Aha, a więc tak sprawy się mają. No to na to wygląda, że jak najszybciej muszę stać się jednym z "największej i najwredniejszej bandy skur****** w okolicy". W takim razie plan zawładnięcia EVE i ogłoszenie siebie cesarzem uniwersum będzie musiał trochę poczekać ;). Dzięki i pozdrawiam.
Juliet64:
Witam. Również mam pytanie o evke, a dokładniej co to za efekt w 1:06?? http://www.youtube.com/watch?v=Pn5uY2pHqaM
Doom:
Nowy efekt briga tytanem, czyli przekładając to na jaśniejszy język wrzucenia do systemu floty przez portal generowany na tytanie
Nawigacja
Idź do wersji pełnej