Eve Online > Dyskusje ogólne
ile prawdziwej kasy/czasu kosztuje strata statku :)
HammerSnake:
--- Cytuj ---Tobie nie podoba się ten zapis w EULA i stwierdziłeś, że nie będziesz go przestrzegał.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego wkładasz mi usta słowa , których nie wypowiedziałem ?
Tylko napisałem , że praktyki CCP w postaci kontroli przepływu isków to gnojstwo, a wy machacie tylko tą eulą ,teksty niosące treść odinstaluj grę i spierdalaj jak ci się nie podoba i taka z wami dyskusja ech.
sneer:
rozumiem ze znasz / spotkałeś / albo dotknęło Cię osobiście jakieś przesladowanie ze strony ccp ????
zabrali ci uczciwie zarobione iski ?
czy też marudzisz dla marudzenia ?
HammerSnake:
Marudzę dla marudzenia :)
Sotharr:
--- Cytat: HammerSnake w Luty 10, 2010, 13:48:49 ---Dlaczego wkładasz mi usta słowa , których nie wypowiedziałem ?
Tylko napisałem , że praktyki CCP w postaci kontroli przepływu isków to gnojstwo, a wy machacie tylko tą eulą i taka z wami dyskusja ech.
--- Koniec cytatu ---
Jak kumpel poprosi cie o zwrot pożyczonej rzeczy, to też uważasz to za gnojstwo, bo kontroluje przepływ swojej własności? Iski należą do CCP, która ci ich czasowo użycza, i nie masz prawa nic z nimi zrobić bez wiedzy CCP.
No chyba że masz w zwyczaju sprzedawać rzeczy pożyczone od kumpli, żeby kupić sobie iPoda. :2funny:
Xarthias:
Nic Ci w usta nie wkładam :)
Dyskutujemy o przestrzeganiu lub nie zasad. Podaję przykłady, nie konkretne zdarzenia i nie było moim zamiarem urażenie Cię - przepraszam, jeśli tak to odczytałeś.
Czy EULA jest "gnojstwem", jak to określasz?
Chyba nie bardzo, przynajmniej moim zdaniem.
To raczej zabezpieczenie przed psuciem gry przez handlarzy oraz przed zarabianiem na czyjejś pracy.
Spójrz na to z takiej prespektywy: napisałeś jakiś program, chciałbyś, żeby ktoś obcy, poza Twoją kontrolą, zarabiał kasę na Twojej (ciężkiej) pracy?
Ja na przykład nie bardzo :)
Ale może po prostu chciwy jestem i nie rozumiem Twojej definicji "wolności" :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej