Eve Online > Dyskusje ogólne
ile prawdziwej kasy/czasu kosztuje strata statku :)
kaleba:
Sa zasady zasady ktorych trzeba przestrzegać, a ze tobie sie nie podoba to nie znaczy ze to jest "gnojstwo".
HammerSnake:
Płacę im co miesiąc na konto .To co ich obchodzi co robię z wyfarmionymi iskami/zrabowanymi etc?Mogę przelać cioci Stefie z US w geście wdzięczności za Ipoda etc.
Nie lubię jak ktoś mi ogranicza moją wolność .Wystarczy ,że żyje w kraju ,w którym na wszystko są paragrafy. Nie muszę się z tym stykać w grze na którą łoże z własnej kieszeni.Dla mnie to gnojstwo , któremu muszę przytakiwać ,żeby grać w tą gre .
Co nie można mieć odmiennego zdania?
Dla ciebie cenzura w Chinach jest git? W końcu zasady to zasady? :P
Xarthias:
--- Cytat: HammerSnake w Luty 10, 2010, 13:32:22 ---Dla ciebie cenzura w Chinach jest git? W końcu zasady to zasady? :P
--- Koniec cytatu ---
Wiesz. Zasady EULA akceptujesz dobrowolnie. Nie podobają Ci się? Odinstaluj grę.
Chińczycy takiego wyboru niestety nie mają - i to jest taka "drobna" różnica.
HammerSnake:
Przecież ja też nie mam wyboru jeżeli chce grać w Eve.Ludzie na litość boską ::)
--- Cytuj ---Wiesz. Zasady EULA akceptujesz dobrowolnie. Nie podobają Ci się? Odinstaluj grę.
--- Koniec cytatu ---
Co ma pies do wiatraka?Waszym zdaniem każdy przepis jest super i nigdy nic złego o nim nie można powiedzieć ,bo prawo to prawo? Przynajmniej tak odbieram wasze wypowiedzi.
Byście w końcu konkretnie się wypowiedzieli choćby tak : Dobrze,że gnębią chinoli , dobrze że kontrolują przepływ isków i nie mogę zrobić z nimi co chce.Przestańcie już z tą Eulą .Machając mi eula przed nosem nie przekonacie mnie ,że ich praktyki w tym zakresie to"nie gnojstwo" :P.
Xarthias:
Chcesz grać - nie musisz.
Zasady są zasadami. Mądre, głupie, bez różnicy. Nie trzeba się z nimi zgadzać, ale niestety trzeba ich przestrzegać. Czemu? Bo jak zaczniesz sobie wybierać, które Ci się podobają i których będziesz przestrzegał, a których nie, to stąd już tylko krok do anarchii.
Tobie nie podoba się ten zapis w EULA i stwierdziłeś, że nie będziesz go przestrzegał.
Komuś innemu nie podoba się prawo karające za morderstwo - to co, może wyjść na ulicę z kałachem?
Ja wiem, skrajne przykłady, ale zasada jest ta sama.
Jakieś prawo mi się nie podoba = nie będę go przestrzegał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej