Eve Online > Dyskusje ogólne
ile prawdziwej kasy/czasu kosztuje strata statku :)
Mosiek:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Luty 10, 2010, 11:23:23 ---chodzą plexy na allegro.
--- Koniec cytatu ---
Plexy na allegro nie mają nic wspólnego z legalnym kupnem ISK za $. To to samo co mistyczny i jedo ISKi na allegro.
Skeer:
Lol, mój carrier za około 220 zł :D
HammerSnake:
Ja bym isków na allegro nie kupował.Chyba ,że jak zadzwonicie to odezwie się jakiś dzielny 12 letni raciarz , który chce sobie dorobić. W innych przypadkach te iski na bank pochodzą od chińczyków i cofka gotówki jest moim zdaniem kwestia max 2-3 miesięcy.
CCP pilnuje swojego portfela :P
Zresztą te plexy też śmierdzą na kilometr chińską siłą roboczą.
Dla mnie ten diagram pokazuje tylko ,że CCP stworzyło grę poważniejszą niż real jeżeli chodzi o kapitale i tyle. Zresztą o cenach decydują gracze .Chyba ,że CCP samo wpompowuje iski na rynek i nimi jakoś obraca.Kto tam ich wie.
--- Cytuj ---Imo jest to kolejna z akcji CCP pod tytułem "nie warto kupować ISKów za rl-cash"
--- Koniec cytatu ---
Jakby naprawdę chcieli to zrobić to powinni zablokować możliwość sprzedawania plexów na markecie,ale odpłynie wtedy sporo graczy :
a) tych którzy nie chcą farmić godzinami lub nie mają na nią czasu i w godzinę dwie real time zarabiają na plexa
b)tych których nie stać na plexa za real kase , ale są w stanie poświęcić dziesiątki godzin ,żeby wysupłać potrzebną ilość isków i kupić plex na markecie.
Kara Mon:
Ale dlaczego ccp mialo by cos z pelxami robic? Przeciez to jest wlasnie anty-ebay zeby gracze mieli mozliwosc legalnie za $ kupic iski i nie lecieli z ta potrzeba na ebay/alllegro.
Xarthias:
--- Cytat: Xarthias w Luty 10, 2010, 10:08:29 ---Imo jest to kolejna z akcji CCP pod tytułem "nie warto kupować ISKów za rl-cash" O0
--- Koniec cytatu ---
Powinienem uściślić widzę :P
"Nie warto kupować niezgodnie z EULA ISKów za rl-cash" :P czyli na wspomnianych wyżej ebayach, allegro i innych podejrzanych stronach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej