Eve Online > Tyrannis
Pierwsze wzmianki o najnowszym dodatku
Kara Mon:
niedojzalych graczy po wydokowaniu w low i 0.0 eliminuje "selekcja naturalna" :knuppel2: , w high ........ kogo obchodza trole w high :D
[CBIRR] Soobocz:
Generalnie to wymagania na pewno wzrosną. A ja nie mam zamiaru kupować nowego mocniejszego kompa za każdym razem jak wejdzie nowy dodatek. Jak mi evka nie będzie śmigać wystarczająco dobrze to zrezygnuje.
Imo dalej będę trzymał się mojej wersji, że "chodzenie po stacji" będzie zdupixem. Tak jak kolega napisał zaraz zacznie się dodawanie jakiś nowych ficzerów i gra straci cały urok :)
Raiha:
--- Cytat: Soobocz w Luty 08, 2010, 17:45:18 ---Generalnie to wymagania na pewno wzrosną. A ja nie mam zamiaru kupować nowego mocniejszego kompa za każdym razem jak wejdzie nowy dodatek. Jak mi evka nie będzie śmigać wystarczająco dobrze to zrezygnuje.
Imo dalej będę trzymał się mojej wersji, że "chodzenie po stacji" będzie zdupixem. Tak jak kolega napisał zaraz zacznie się dodawanie jakiś nowych ficzerów i gra straci cały urok :)
--- Koniec cytatu ---
E tam , jeżeli teraz gra działa na full detalach to i Incarna będzie działać tak samo. Jedynie co to klient trochę urośnie . O ile się nie mylę to każdym działem czy to DUST czy to Incarna zajmują się inni ludzie. Ci od lagów tez inna grupa :].
Porzeczka:
Ja mam nadzieje ze bedzie zrobiony prawdziwy czarny rynek >:D i fajne ficzery pt czasowe oszukanie Concordu ze masz -10 i udawanie ze jednak jestes cacy i nie pirat. Bardzie w strone low seca i piratow zeby mogli rozwinac skrzydla...
Btw mnie sie obilo o uszy ze w przeciagu niewielu nast dodatkow CCP ma sie zajac przebudowa low i wlasnie piratami jako takimi... Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie??
silvia:
Mogli by grafike doszlifowac zamiast zwiekszac jej ilosc... aktualnie wyglada odrzucajaco - popatrzcie na te krzywe linie proste w teksturach i jakies dziwne ruchy na nich... buee.
Mogli by DX10 wprowadzic, albo DX11. 10-siatka miala wejsc wraz z premiera windowsa vista... lasta minely a tu g*.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej