Eve Online > Tyrannis
Pierwsze wzmianki o najnowszym dodatku
Hastrabull:
a moim zdaniem to będzie taki smieszny, szybko nudzący się ficzer, ale przydatny dla ludzików, którzy niekoniecznie logując się maja czas żeby polatać. Tak wiec taki ludzik będzie sobie siedział w stacji i sprzedawał piwo albo egzotyczne tancerki ;)
silvia:
Zastanawiam sie jak CCP rozwiaze problem z avatarami itp, gdyz ja juz nie bede chcial grac dwoma 16-stkami.
Albo... >:D
Kara Mon:
Od paru ladnych lat jest tendencja w grach i filmach ze "grafika zalatwia wszystko" , jak jest grafika ktora sprawia ze nawet dobre kompu wydaja sie bardzo stare to znaczy ze dany produkt bedzie sie sprzedawal. CCP o tym wie i dodaja rozne takie bajery z czysto reklamowych powodow, kto gra w Eve i tak grac bedzie a dzieki takiemu "nikomu niepotrzebnemu dodatkowi" beda mogli zrobic nowe filmiki jak to fajnie w Eve jest i sciagac nowych abonentow.
Popatrzcie na to z lepszej strony, moze doczekamy sie Clear Skies 3 w nowej oprawie graficznej dzieki temu O0
HammerSnake:
Ja tam generalnie nie mam nic przeciwko Incarnie .Jeżeli całość ograniczą tylko i wyłącznie do możliwości spotkania avatarów w kantynie.
Obawiam się jednak :
-że wzrosną znacząco wymagania evki (i nie wprowadzą dwóch klientów)
-Incarna będzie zbugowana i większość zespołu ccp będzie się zmagać z naprawianiem tego dodatku do gry zamiast koncentrować się na bitwach statków.
-Incarna będzie mocno rozwijana ( co też oczywiście odciągnie ludzi w ccp od stateczków) .:
*Pojawią się misje z strzelaniem laserkami na stacji, jakieś instancje(zanik misjonarzy w space) .
*Żeby kupić item na markecie trzeba będzie wysiąść z statku przebiec całą stacje dobiec do pamperka odpowiedzialnego za market kupić itemy i biegiem wrócić na statek ,żeby zafitować.(podobnie ze sprzedażą ) .
*uproszczenie evki , Dzieciaczkom spodoba się evka z powodu pamperka = napływ niedojrzałych graczy.
Pożyjemy zobaczymy .
Xarthias:
Moje odpowiedzi w kolorze :)
--- Cytat: HammerSnake w Luty 08, 2010, 17:23:34 ---Ja tam generalnie nie mam nic przeciwko Incarnie .Jeżeli całość ograniczą tylko i wyłącznie do możliwości spotkania avatarów w kantynie.
Obawiam się jednak :
-że wzrosną znacząco wymagania evki (i nie wprowadzą dwóch klientów)
Nie. Rezygnacja z klienta Classic była spowodowana m.in. planami związanymi z Ambulation/Incarną. Być może wysiadanie ze statku będzie wymagało pixelshadera 3.0, engine "kosmiczny" nie ulegnie zmianie z tego powodu.
-Incarna będzie zbugowana i większość zespołu ccp będzie się zmagać z naprawianiem tego dodatku do gry zamiast koncentrować się na bitwach statków.
Incarną zajmuje się osobny zespół - ten sam, który tworzy silnik do onlinowego WoD. Ewentualne bugi nie powinny mieć raczej wpływu na "kosmos" i team zajmujący się "kosmosem".
-Incarna będzie mocno rozwijana ( co też oczywiście odciągnie ludzi w ccp od stateczków) .:
*Pojawią się misje z strzelaniem laserkami na stacji, jakieś instancje(zanik misjonarzy w space).
Od tego będzie Dust514. Devsi zarzekają się, że na stacjach walki nie będzie.
*Żeby kupić item na markecie trzeba będzie wysiąść z statku przebiec całą stacje dobiec do pamperka odpowiedzialnego za market kupić itemy i biegiem wrócić na statek ,żeby zafitować.(podobnie ze sprzedażą ).
Tak. Będziesz mógł tak zrobić. Ale nie będziesz musiał. Jeśli ktoś nie będzie chciał wysiadać ze statku, nie będzie musiał tego robić i dalej będzie miał dostęp do tego wszystkiego, co do tej pory. Być może pojawi się nowy content dostępny tylko przez Incarnę (minigierki, które pokazywali w filmikach, mapy strategiczne, takie duperele). Jednak nie powinno to mieć wpływu na pełnię gry w "kosmosie".
*uproszczenie evki , Dzieciaczkom spodoba się evka z powodu pamperka = napływ niedojrzałych graczy.
Ech... Poczytaj CAOD. Uważasz, że Ci wszyscy (no dobra, większość), co się tam wypowiadają to "dojrzali" gracze? :2funny:
Pożyjemy zobaczymy .
Dokładnie. Nie ma co whinować. Tak czy inaczej Incarna będzie, czy się to komuś podoba czy nie. I pozostaje mieć nadzieję, że wszystkie obietnice devsów co do niej zostaną spełnione.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej