Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Scalding Pass Great Wildlands Curse Wicked Creek
Nerxes:
Skoro ktos podjąl decyzje o resecie, a potem pod wplywem argumentow Bobby'ego Atlasa zmieni te decyzje to to jest bardziej peciarstwo :) Ale ja sie nie znam
Straszny:
--- Cytat: Nerxes w Luty 07, 2010, 19:09:01 ---Skoro ktos podjol decyzje o resecie, a potem pod wplywem argumentow Bobby'ego Atlasa zmieni te decyzje to to jest bardziej peciarstwo :) Ale ja sie nie znam
--- Koniec cytatu ---
ale wiesz że Bobby to w sumie zajebiaszczy gość który chętnie sie dogada, choć przy potencjale jaki stworzył, jakby chciał mógłby być bardziej arogancki od Goonswarm i Mollego razem wziętych ? ;) , tyle że w EVE są więksi i mniejsi sojusznicy, ten większy po prostu może zagrozić własną zmianą standów jeśli dwaj jego mniejsi sojusznicy sie nie dogadają. Pet to ktoś kto musi lecieć i robić co mu sie każe, albo płacić mi za teren. Z petem sie nie negocjuje. W EVE rodzajów zależności między partnerami w grze jest dużo więcej i sprowadzanie wszystkiego do "pet-master" jest olbrzymim uproszczeniem.
Rabbitofdoom:
Dzisiaj zaorano kolejny pos. DS jak zwykle usilowal sie wtracac tym razem im sie udalo. Nie znam dokladnego przebiegu bitwy ale ponoc flota ds wpadla na close sciagnela kilka hacow na alphe nim wyszly z banki. Potem zaczeli walic po znanych FC cow wagonu. Po tym jak spadli FC i target callerzy zrobil sie ogolny bajzel i spadly kolejne statki.
http://www.gentlemen-in-space.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=41009
ps. Na kb jest tylko jeden scimitar ale mieli ich 6-8.
Rabbitofdoom:
W GW w obu time zonach nadal trwaja wiosenne porzadki. Republiki udaja ze ich nie ma. Jacys kamperzy z jita wypowiedzieli wojne GC.
Rabbitofdoom:
Korporacja modro (208 charow) zostala usunieta z sojuszu za nie utrzymywanie standardow wyznaczonych przez dowodztwo GC. Wczoraj sekcja XIII usilowala postawic SBU w jednym z systemow COW wagonu. Na rezultaty nie musieli dlugo czekac...
http://www.gentlemen-in-space.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=44779
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej