Eve Online > PVP
[PVP] Tengu
Pabllo:
Ale np z takiego protka zrobisz fajnego Arazu z buforem BSa z linkiem do zasięgu punktów i webów... do kampeczek w low idealny >:D dodatkowo dostaniesz ze 2-3 remot bosty i żaden nano ship wielkości cruza ci nie ucieknie (frakcyjny scrambl + web :angel: )
Do takich kombinacji te statki się idealnie nadają... ale żeby robić z tego typowy statek na dmg to mysle, że szkoda kasy bo jak ktoś tu zauważył one z automata leca na primery.
Porzeczka:
Nooo dps wiekszy bo bierze sie missile t2 ;)
co do missili to masz tu wolna reke bo i hml i ham tak samo sie fituja (przy hamach nie ma problemu z cpu) wiec z tym dpsem to nie tak do konca gorzej bo to kwestia wyboru pukawki ;)
sry my bad wymieniasz Tengu Electronics - Dissolution Sequencer (pomylilo mi sie z fitem mistiqa ale na jedno wychodzi)
stabilnosc capa tu jest taka wrazliwa bo trzeba albo miec impy do capa (+3% do ilosci i recharge) i subsystemy na 5 albo proplusion jamming, high speed manev na 5 zeby styklo...
Mando nie przejmu sie stabilnoscia capa, nawet vaga nie jest cap stable - nie lata sie perma na mwd, dodatkowo nie zawsze masz full capa, jest duzo czynnikow ktore moga zaburzyc jego zuzycie (warp neut nos).
Ale jak bardzo chcesz cap stable to CPR zamiast pdsa i powinno styknac :)
w sumie to malo co jest cap stable na mwd jak nie ma cap boostera...
Sokole a faction bsy sa pwnmobile?? a tez takie drogie ;) ja tak samo nie latam hacami bo sa za drogie, wole bcki, bo latam w low a hace nie sa pwnmobile tam...
Doom:
--- Cytuj ---Nooo dps wiekszy bo bierze sie missile t2
--- Koniec cytatu ---
Właśnie o to chodzi. Na subsystemie l4 i specjalizacji HML i rakietach t2 fury mam dps o 100 mniejszy niż na sub l4 o specjalizacji HAM z rakietami rage, podczas gdy na all level 5 różnica ta wynosi mniej dużo mniej, a powinna się utrzymać / wzrosnąć :/
Skile na rof mam 5, warhed upg 4, subsstem na 4, specjalizacje jak pisałem na 4 hml, ham dopiero zrobię, niby gdzie mi się gubi te 30 czy 40 dps?
--- Cytuj ---temat capa
--- Koniec cytatu ---
W ustawieniu od ciebie mam capa na około 5 minut bez paru sekund czyli niby starczy bo nie przypominam sobie starcia które tyle by trwało inna rzecz jak dostanę po twarzy neutem.... ale tu i perma cap nie zdziała wiec spoko po prostu przyzwyczajenie z pve :P
--- Cytuj ---Sokole a faction bsy sa pwnmobile?? a tez takie drogie
--- Koniec cytatu ---
Droższe. w tej chwili t3 to około 500kk, przeciętna hybryda w okolicy miliarda, navy wersje 600 - 700 - a więc t3 sie bardziej opłaca z tankiem takiego bydlaka dostajemy jeszcze około 500kk na podrasowanie fitu :P
naye666:
Nie wiem skąd Wam takie niskie różnice w DPS wychodzą pomiędzy TENGU HAM a TENGU HML.
na HML mam 650 dps, na HAML mam 850 dps z specjalizacja na lv4,
Oczywiscie dochodza do tego implanty 3%entowe i jeden 5% do rofu.
Doom:
licz bez implantów, gołe skile...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej