Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Goonswarm rozwiązany
Sammani:
--- Cytat: Jessi w Luty 04, 2010, 14:37:23 ---A kto złamał tą bariere ? Gdzie i kiedy ? O jakiej skali piszesz ?
--- Koniec cytatu ---
w 2007 DVP z Teona z lineage 2 byl chyba pierwszy:
http://kotaku.com/232857/lineage-ii-gamer-kicks-player-to-death
Soulscream:
--- Cytat: NeX w Luty 04, 2010, 14:57:09 ---Nie za uber miecz tylko za 2000 dolarów, które był wart na eBayu, a panowie mieli się kasą równo podzielić, ale tego nie zrobili, więc ten bardziej zachłanny poszedł do piachu.
Czy za $ 35k amerykanie gotowi są spuścić Kartoonowi wpierdol jak ten chińczyk?. No pewnie. Ludzie w stanach dostają kulę za mniejsze przewinienia i to raptem w cenie kilku setek w drobnym nominale, więc teoretycznie zawsze mogą komuś puścić nerwy jeśli poczuje, że dużo stracił. Na szczęście wbrew ciągłym dramom w TV, dzieje się to sporadycznie jak na taką populację.
Ja tu nie widzę nic wirtualnego i łamania barier. Kasa, to kasa i jej strata boli gdziekolwiek była zainwestowana.
--- Koniec cytatu ---
Nie oszukujmy sie, gdybym mogl uplynnic wirtualna walute i dostac 40k usd to HEH 8)
hipperion:
Myslalem ze w EVE ktos przełamał tą barierę ...
A z innej beczki jak przeliczyles łup kartoona na USD ? Po jakim kursie i dlaczego akurat takim ? Da sie to w ogole upłynnić czy ten przelicznik to czysta teoria ?
bunak xix:
rozumiem więc iż po teoretycznym wyparciu CVA + friends z provi, panowie z południa nie będą mieli za dużo celów w okolicy.AAA powinno sobie zmienić nazwę ally :2funny:Do terenów NC i naszych jest kawałek. Ciekaw jestem kto kogo pierwszy zresetuje :coolsmiley:
Nerxes:
Reset bedzie na "CzyCzteRy!" Uwierz ze nikomu sie nie usmiecha zycie w rainbow landzie
Moja zona oglada "Fasion" i tak jakos mimochodem uslyszalem ze w nadchodzacym sezonie modna bedzie czerwien i szarosci :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej