Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goonswarm rozwiązany

<< < (21/30) > >>

F-YU:
ciekawe co się stanie z tym osławionym kartoonem. 5000 graczy, nie jest anonimowy z tego co rozumiem.
pośród 5000+ graczy z pewnym prawdopodobieństwem znajdzie się choć 1 szaleniec, na jego miejscu to bym się szybko pakował  :).
no nic nowy serial grają w internecie pt "ucieczka kartoona".
swoją drogą to łamanie bariery real->gra gra->real jeszcze na taką skalę... to głupota, temat i historia tym bardziej interesująca.

DaBlades:

--- Cytat: solo w Luty 04, 2010, 14:16:27 ---
swoją drogą to łamanie bariery real->gra gra->real jeszcze na taką skalę... to głupota, temat i historia tym bardziej interesująca.

--- Koniec cytatu ---

Już jakiś czas temu czytałem artykuł że jeden chińczyk zadźgał drugiego, bo ten sprzedał jego super uber +7 miecz w WoW. Czy wśród 5000 dzieciaków głównie wychowanych na grach amerykańców nie znajdzie się choć jeden walnięty? Nie dam sobie ręki uciąć ghehe

hipperion:

--- Cytat: solo w Luty 04, 2010, 14:16:27 ---no nic nowy serial grają w internecie pt "ucieczka kartoona".

--- Koniec cytatu ---

A kto złamał tą bariere ? Gdzie i kiedy ?  O jakiej skali piszesz ?

Soulscream:

--- Cytat: DaBlades w Luty 04, 2010, 14:36:51 ---Już jakiś czas temu czytałem artykuł że jeden chińczyk zadźgał drugiego, bo ten sprzedał jego super uber +7 miecz w WoW. Czy wśród 5000 dzieciaków głównie wychowanych na grach amerykańców nie znajdzie się choć jeden walnięty? Nie dam sobie ręki uciąć ghehe

--- Koniec cytatu ---

W WoW nie ma mieczy +7 sorry, pomyliles gry.

NeX:

--- Cytat: DaBlades w Luty 04, 2010, 14:36:51 ---Już jakiś czas temu czytałem artykuł że jeden chińczyk zadźgał drugiego, bo ten sprzedał jego super uber +7 miecz w WoW. Czy wśród 5000 dzieciaków głównie wychowanych na grach amerykańców nie znajdzie się choć jeden walnięty? Nie dam sobie ręki uciąć ghehe

--- Koniec cytatu ---

Nie za uber miecz tylko za 2000 dolarów, które był wart na eBayu, a panowie mieli się kasą równo podzielić, ale tego nie zrobili, więc ten bardziej zachłanny poszedł do piachu.

Czy za $ 35k amerykanie gotowi są spuścić Kartoonowi wpierdol jak ten chińczyk?. No pewnie. Ludzie w stanach dostają kulę za mniejsze przewinienia i to raptem w cenie kilku setek w drobnym nominale, więc teoretycznie zawsze mogą komuś puścić nerwy jeśli poczuje, że dużo stracił. Na szczęście wbrew ciągłym dramom w TV, dzieje się to sporadycznie jak na taką populację.

Ja tu nie widzę nic wirtualnego i łamania barier. Kasa, to kasa i jej strata boli gdziekolwiek była zainwestowana.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej